Η συνταγή έχει δύο βήματα, τα φύλλα του μιλφέιγ και την κρέμα .
Για το φύλλο περνούμε δύο φύλλα σφολιάτας και τα κόβουμε πριν τα βάλουμε στο φούρνο στο σχήμα που θέλουμε να τα κάνουμε και τα τριπάμε καλά με ενα πιρούνι για να μην φουσκώσουν και τα βάζουμε στο φούρνο σε λαδόκολα μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα.
Και τώρα η σειρά της κρέμας
ΠΑΤΙΣΕΡΗ (ΖΕΣΤΗ)
880 γρ.γάλα
100 γρ. λευκή σοκολάτα σπασμένη
8 κρόκους αυγού
250 γρ. ζάχαρη
50 γρ. κορν φλάουρ (αερομένο)
50 γρ. αλεύρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα να βράσει όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ εκτός της σοκολάτας και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Λίγο πριν βράσει το γάλα το ρίχνουμε στα υλικά σιγά-σιγά!!!!! Έπειτα τα ξαναβάζουμε για λίγο στη φωτιά να ομογενοποιηθούν, μόλις γίνει αυτο ρίχνουμε την σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
(η λευκή σοκολάτα γίνεται από το βούτυρο του κακάο οπότε θα δώσει πλούσια γεύση )
Τέλος,αφήνουμε να κρυώσει η κρέμα για εύλογο χρόνο, τα φτιάχνουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο και στη συνέχεια τα πασπαλίζουμε ελαφρώς με ζάχαρη και ελαφρά κανέλα.
Καλή όρεξη!