Home >> Sports >> Η υπομονή είναι αρετή αλλά πόσο πια;

Η υπομονή είναι αρετή αλλά πόσο πια;

Έχουμε φτάσει 7 Ιουλίου, τα προκριματικά αρχίζουν, κυριολεκτικά, σε έναν μήνα και η ομάδα είναι σχεδόν στην ίδια κατάσταση με αυτή που ήταν όταν τελείωνε το πρωτάθλημα. Αν εξαιρέσουμε την πρόσληψη του Μαρτίνεθ, που δεν γινόταν να μην έχουμε ακόμα ούτε προπονητή, ο Ολυμπιακός δεν έχει παρει ούτε έναν παίχτη από τους τόσους που χρειάζεται για να γίνει ξανά η ομάδα που σκόρπαγε τρόμο σε κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα και που κοντραριζόταν στην Ευρώπη με τις περισσότερες αντίπαλες. Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολύ συγκεκριμένες και είναι απορίας άξιο το αν αυτή η στασιμότητα οφείλεται στο ότι ο σύλλογος δεν είναι πια ελκυστικός προορισμός ή επειδή πραγματικά ξεψαχνίζουν την κάθε περίπτωση παιχτών.

Η ένταξη του Κορδόν στην ομάδα μας έκανε να νιώσουμε μια ασφάλεια στην αρχή, αλλά αυτό δεν έχει εξαργυρωθεί κάπως, τουλάχιστον, ακόμα. Ίσα ίσα, χάσαμε τον καλύτερο μας επιθετικό και τα ονόματα που ακούμε να φιγουράρουν περισσότερο στο διαδίκτυο, είναι στόπερ. Που έχουμε τέσσερις! Δηλαδή, πότε θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις παιχτών; Από βδομάδα σε βδομάδα πάμε και πραγματικά η υπομονή τελειώνει και το χειρότερο δεν είναι αυτό, είναι ότι κάνοντας μια αναζήτηση στα σχόλια του παγκόσμιου ιστότοπου θα καταλάβει κανείς ότι ο κόσμος δεν έχει πια απαιτήσεις από την ομάδα και την διοίκηση και έχει αποδεχτεί ότι και φέτος θα δούμε μια από τα ίδια.

Προσωπική μου επιθυμία και ευχή είναι να καταλάβει ο ηγετικός περίγυρος ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα ανεχτεί δεύτερη τόσο κακή χρονιά και γενικότερα η στήριξη των οπαδών αφορά μεν την φανέλα και το σύμβολο του θρύλου αλλά μόνο η διοίκηση μπορεί να κάνει την διαφορά και να επαναφέρει τον Ολυμπιακό στον δρόμο των επιτυχιών. Έχω ξαναγράψει, μπάλα θέλουμε να βλέπουμε και να φεύγουμε γεμάτοι από ευχαρίστηση από το Καραϊσκάκης. Οι τίτλοι μας έχουν χορτάσει, αλλά επιθυμούμε να δούμε ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Επίσης σε ότι αφορά τα συμβόλαια και το ότι 2 εκατομμύρια για παίχτη θεωρούνται πολλά. Να αναφέρω ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός με μηδαμινά σχεδόν έσοδα, δίνει συμβόλαια 1.5 και 2 εκατομμυρίων για να έχει μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός με τα 5απλά έσοδα πασχίζει να δώσει συμβόλαια των 2 εκατομμυρίων και πάνω. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, αλλά ομάδα φτιάχνεις μέσω σκάουτινγκ και μέσω χρημάτων. Ελπίζω στον Ολυμπιακό να προσπαθούν να κάνουν και τα δύο γιατί μπορούν να τα πράξουν, εμπιστοσύνη και υπομονή υπάρχει, αλλά με κάποιο όριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *