Home >> Sports >> Όριζε και ορίζει την μοίρα του

Όριζε και ορίζει την μοίρα του

Δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα η απογοήτευση που υπήρξε μετά το παιχνίδι με την Μαρσέιγ, η λέξη θυμός για όσα είδαμε είναι πολύ μικρή, η αδικαιολόγητη διαιτησία που αντικρίσαμε θα μπορούσε να εκνευρίσει μέχρι και τον πιο ήρεμο φίλαθλο της ομάδας, είναι πραγματικά άξιο απορίας το τι κάνουν μερικές φορές οι άνθρωποι που χειρίζονται το VAR, έχουν την πιο εύκολη δουλειά του κόσμου, να πάρουν μια απόφαση βλέποντας μια φάση επανειλημμένα σε ριπλέι, με γραμμές κτλ και να καταφέρνουν να παίρνουν την πιο λάθος απόφαση και να μην ντρέπονται κιόλας. Τελοσπάντων ας αφήσουμε τα διαιτητικά και ας πάμε να δούμε τι πρέπει να κάνει πλέον ο Ολυμπιακός.

Για να μην νομίζετε πρώτα ότι πάω να τα ρίξω αποκλειστικά όλα στην διαιτησία να σας πω ότι η εικόνα της ομάδας δεν μου άρεσε επίσης. Οκ ναι είχαμε απουσίες αλλά όταν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και έμπειρη στην Ευρώπη τότε αυτές τις ξεπερνάς και ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε μια τόσο κακή ομάδα όπως η φετινή Μαρσέιγ. Γίνεται το 0-1 σε ένα καλό σημείο και μετά αντί να γίνει μια αλλαγή να φρεσκαριστεί η ομάδα βλέπουμε μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Δεν λέω ο Ολυμπιακός έβγαζε φάσεις αλλά ουσιαστική απειλή είδαμε μετά το 2-1 και αυτό εμένα με προβλημάτισε, εντάξει έλειπε ο Βαλμπουενά αλλά δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από έναν 36 χρόνων παίχτη, πρέπει να βγουν και άλλοι παίχτες μπροστά αλλιώς το βήμα παραπάνω θα γίνει πιο δύσκολο.

Παρόλα όσα έγιναν στο ματς της Τρίτης, ο Ολυμπιακός κρατάει ακόμα την μοίρα του στα χέρια του. Κερδίζει την αδιάφορη Πόρτο και συνεχίζει. Δεν θα κάτσω να γράψω ότι πάμε με βάσει το τι θα κάνει η Μαρσέιγ στην Αγγλία, το λογικό για κάποιους είναι να χάσει, αυτό ήταν και το λογικό όμως στο Ντέρτμουντ-Μαρσέιγ 2-3 το 2012 με το 2-1 μέχρι το 85. Ο Ολυμπιακός όποτε περιμένει αποτέλεσμα αντίπαλης ομάδας για να ξέρει τι θα κάνει ο ίδιος δεν του έρχεται ποτέ το αποτέλεσμα που θέλει. Όποτε αν ο Ολυμπιακός μπει στο Καραϊσκάκης και έχει το αυτί του στο Μάντσεστερ τότε θα έχει πρόβλημα. Έχει κερδίσει μεγαθήρια και μεγαθήρια στο Καραϊσκάκης, δεν πρέπει να κολλήσει στην αδιάφορη Πόρτο. Πρέπει να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια και να καθαρίσουμε το ματς και να σφραγιστεί η ευρωπαϊκή συνέχεια.

Το να συνεχίσει ο Ολυμπιακός για μια ακόμα χρονιά και μετά τον Φλεβάρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι κάτι πολύ σημαντικό που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το πρεστίζ του συλλόγου. Αυτός είναι και ο πρώτος μεγάλος στόχος της ομάδας για φέτος, λίγες μέρες μείνανε, ας ολοκληρωθεί αυτό το επίτευγμα και ας μην έρθουν τα πάνω κάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *