Home >> Βιβλία >> Πέντε βιβλία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πράξη όσα ονειρεύεσαι να καταφέρεις | Εκδόσεις Ιβίσκος

Πέντε βιβλία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις πράξη όσα ονειρεύεσαι να καταφέρεις | Εκδόσεις Ιβίσκος

Αν και δεν πρόκειται για την αρχή του νέου έτους, για πολλούς η νέα χρονιά ξεκινάει τον Σεπτέμβρη, καθώς μετά απ’ το ηλιόλουστο καλοκαίρι της Ελλάδας, μπαίνουμε ξανά στους ρυθμούς τις καθημερινότητας. Συνήθως, αυτήν την επιστροφή ακολουθούν νέοι στόχοι, όνειρα, νέες συνήθειες, η αναζήτηση μιας νέας δουλειάς κλπ. κλπ. Γενικά, σηματοδοτεί την πρόθεση για μια αλλαγή σε πράγματα και καταστάσεις που δεν μάς ικανοποιούν, πλέον, ή δεν μάς ικανοποιούσαν ποτέ. Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που “αν το θέλεις” οραματίζεσαι πώς θες να κυλήσει η νέα σεζόν ως ότου εμφανιστούν οι πρώτες καλοκαιρινές ηλιαχτίδες ξανά.

Είμαι σίγουρος ότι έχεις ακούσει ή έχει βγει και απ’ το δικό σου στόμα η φράση «Εγώ απ’ τον Σεπτέμβρη θα …» Ίσως, παλαιότερα να είχες καταφέρει να εκπληρώσεις κάποιες απ’ τις προθέσεις σου, ίσως καμία, ίσως, πάλι, είσαι κι απ’ τις εξαιρέσεις που κατάφερε να κάνει όλα τα λόγια του πράξεις. Για εσένα που ανήκεις στις πρώτες δύο κατηγορίες, το πρώτο στάδιο είναι να καταλάβεις τι, πραγματικά, θέλεις ν’ αλλάξεις στην ζωή σου, για να είσαι πιο ευτυχισμένος. Το δεύτερο είναι να κάνεις πράξη, τελικά, αυτές τις αλλαγές. Είμαι σίγουρος -γιατί είμαστε στο ίδιο έργο θεατές- πως οι παραπάνω δύο προτάσεις, αν και είναι μικρές κι ευκολονόητες, φαντάζουν αρκετά δύσκολες, για να υλοποιηθούν.

Έχω να σού προτείνω, όμως, 5 βιβλία που, πραγματικά, μού άλλαξαν τον τρόπο σκέψης και τον τρόπο που μπορείς προσεγγίζεις οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείς, έως ότου τα καταφέρεις. Με βοήθησαν να πετύχω όλα όσα είχα ‘’υποσχεθεί’’ στον εαυτό μου. Γιατί να μη βοηθήσεις και εσύ τον δικό σου;

Αναζητήστε τα στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Ιβίσκος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *