Home >> Βιβλία >> “Μέσα απ’ τις στάχτες” από Aly Martinez & Εκδόσεις Ψυχογιός

“Μέσα απ’ τις στάχτες” από Aly Martinez & Εκδόσεις Ψυχογιός

Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΘΡΑΥΣΗ ΣΤΟ ΤikΤok ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ – ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΤΗΣ COLLEEN HOOVER ΚΑΙ ΤΗΣ CARLEY FORTUNE
Έπειτα από μια τραγωδία, είναι παράξενα τα πράγματα που θυμάσαι.
Τον εκκωφαντικό θόρυβο, όταν εξερράγη το σπίτι.
Τον φόβο που με παρέλυε όσο έψαχνα την γυναίκα μου.
Τον καπνό που με τύφλωνε όσο την έβγαζα έξω.
Όμως, η γυναίκα στην αγκαλιά μου δεν ήταν η γυναίκα μου.
Η Μπρι κι ο Ίσον σώζονται απ’ την φωτιά που τούς στερεί τους συντρόφους τους – όμως, ύστερα από εκείνη την μοιραία νύχτα, κανείς απ’ τους δυο τους δεν ζει πραγματικά. Ο Ίσον, μόνος, πλέον, με την κόρη του, δεν έχει πουθενά να πάει, γι’ αυτό μετακομίζει στο σπίτι της Μπρι, παρ’ όλες τις παλιές εντάσεις και την καινούργια θλίψη που νιώθουν και οι δύο.
Ο Ίσον μπορεί να έσωσε την Μπρι απ’ την φωτιά, αλλά, ίσως, τον σώσει εκείνη, τελικά! Ωστόσο, ενώ αρχίζουν να συνέρχονται κι ένα ειδύλλιο γεννιέται μεταξύ τους, μυστικά του παρελθόντος απειλούν να βγουν στην επιφάνεια.
Η αγάπη τους γεννήθηκε μέσα απ’ τις στάχτες και μαζί μπορούν να καούν.
____

Πλούσιο και γεμάτο βιβλίο σε καταστάσεις και συναισθήματα!

Η ξαφνική απώλεια τ’ άλλου σου μισού, το να χάνεις τα πάντα μέσα σε μια στιγμή, μέσα σε μια πύρινη λαίλαπα. Σχέσεις, όνειρα, μέλλον όλα στάχτη…

Ανατροπή στην ανατροπή κι από κει που μισείς κάποιον άνθρωπο τον λατρεύεις. Ανατροπή στην ανατροπή κι από κει που λατρεύεις κάποιον άνθρωπο τον μισείς.

Ο έρωτας που ανθίζει, η προδοσία που σού κόβει τα γόνατα.

Ο πόνος, η λύπη, η μετάβαση, η προσαρμογή, η φροντίδα, το πάθος, η αλλαγή, η εξέλιξη, το ξεσκαρτάρισμα!

Δυο άνθρωποι που έχασαν τα πάντα, δυο άνθρωποι που παλεύουν να διατηρήσουν τις ισορροπίες στην νεοσύστατη κατάσταση, δυο άνθρωποι που προσπαθούν να διώξουν τις αμφιβολίες, δυο άνθρωποι που, απ’ το μηδέν, προσπαθούν να βγουν στην επιφάνεια, ν’ αποτινάξουν το παρελθόν από πάνω τους, να τινάξουν την σκόνη κι απ’ τ’ αποκαΐδια να πάρουν λυτρωτική ανάσα.

Σχέσεις που σε κρατάνε πίσω, σχέσεις που σού στερούν τα όνειρα. Όλα αλλάζουν και λίγο – λίγο τα κομμάτια μπαίνουν στην θέση τους.

Τα χαστούκια πολλά, αλλά, όταν έχεις βρει το πραγματικό άλλο σου μισό, ξέρεις ότι όλα μπορείς να τα υπομείνεις, όλα μπορείς να τ’ αντέξεις, ακόμα και την προδοσία!

Και ξέρετε κάτι;

Πάντα, πάντα, τελικά, απ’ τις στάχτες γεννιέται κάτι καινούργιο! Μαζεύοντας τα κομμάτια σου αντιλαμβάνεσαι τι αξίζει και τι όχι, διακρίνεις ότι τόσα χρόνια έμενες στάσιμος κι έχανες, συνειδητοποιείς ότι έρχεται μια αλλαγή που χρειαζόσουν σ’ όλη σου την ζωή.

Με κόπο, κουράγιο, τύχη και σωστούς ανθρώπους, όντως, τελικά, βγαίνεις αλώβητος μέσα απ’ τις στάχτες. Σίγουρα, όμως, δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν πριν…

Εν ολίγοις, λάτρεψα το εξώφυλλο, μού άρεσε το στόρι και η εξέλιξη του, σε τραβάει να το διαβάσεις, τα μικρά κεφάλαια το κάνουν να τρέχει γρήγορα, η ιστορία αποτυπώνεται πότε απ’ την οπτική του Ίσον και πότε απ’ την αντίστοιχη της Μπρι. Αν κάτι με ξένισε είναι το έντονο “ρομαντικό” στοιχείο και η υπερπληροφορία στους διαλόγους. Ωστόσο, οι “Στάχτες”, είναι ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *