Home >> Μουσική >> Καλή χρονιά! Χαρούμενη, χρυσή Πρωτοχρονιά!

Καλή χρονιά! Χαρούμενη, χρυσή Πρωτοχρονιά!

Στις 24/5/2015 λύθηκαν οι κάβοι και το ταξίδι για αυτή τη σελίδα ξεκίνησε στα βαθιά νερά του διαδικτύου. Με πενήντα οκτώ δημοσιεύσεις, τουλάχιστον είκοσι βίντεο ανεβασμένα στην ειδική ενότητα, δεξιά της κεντρικής σελίδας, με αρκετό κόπο και μεγάλες συζητήσεις,αναφορικά με τη βελτίωση της εικόνας του blog κύλησε άκρως ικανοποιητικά το πρώτο επτάμηνο της περιπλάνησής μας.

Επειδή βρισκόμαστε στο λυκόφως του νέου έτους αποφασίσαμε να αφήσουμε για λίγο πίσω όσα κατά καιρούς μας απασχολούν και να παίξουμε ένα παιγνίδι μουσικών και αναμνήσεων. Για το λόγο αυτό θα ακολουθήσουν, στη συνέχεια ,οι προτιμήσεις κάθε αρθρογράφου,οι οποίες θα αποτυπωθούν μέσω τριών προσωπικών μουσικών επιλογών και θα συνοδεύονται από λίγες λέξεις,σχετικά με τo τι τον συνδέει με αυτό το κομμάτι. Σκέψεις,ήχοι και εξομολογήσεις σε πλήρη αρμονία. Καλή απόλαυση!

The crow

Redboss

…Για την ομάδα…

…Για τα χρόνια του Γυμνασίου…

…Για τις πρώτες νύχτες στη Μπρατισλάβα…

Άγγελος

…Το πρώτο το επιλέγω διότι μου θυμίζει μια από τις καλύτερες στιγμές μου με τους καλύτερους μου φίλους αλλά είναι και ένα σημείο αναφοράς για κάθε καλή φάρσα που έχω να διηγηθώ!!!

…Γιατί είναι ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές που έχω ακούσει μετά τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου. Με έχει κάνει να συγκινηθώ πολλές φορές, μιλάει στην ψυχή μου…

…Ετούτο, γιατί λατρεύω να το χορεύω όπου και να το ακούσω, ακόμα και στην πιο άσχημη μου διάθεση. Αυτό το τραγούδι θα το χορέψω με το που το ακούσω και φυσικά θα τοτραγουδήσω…

Κωνσταντίνος

…Και τα τρία αυτά τραγούδια μιλούν για την αγάπη με ανεξίτηλο τρόπο…

Το Je vais t’aimer είναι ένα από τα αγπημένα μου τραγούδια γιατί μιλά για το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο,την αγάπη (οποιαδήποτε μορφή αγάπης).

Ο Lionle riche με το Hello με ενθουσιάζει ο γεμάτος πάθος τρόπος που περιγράφει την προσπάθεια του ίδιου να αγαπήσει αυτή που θέλει μέσα σε μια άτραπο.

Τέλος, ο αείμνηστος Νίκος Παπάζογλου  με τον Αύγουστο μου μου έδωσε την ευκαιρία να ακούσω αυτό το εξαιρετικό και αξεπέραστο τραγούδι εν ονόματι “Αύγουστος”.  

Μάριος

…Αν έπρεπε να διαλέξω το αγαπημένο τραγούδι θα ήταν αυτό. Το εχω συνδυάσει με άπειρες αναμνήσεις…

…Το συγκεκριμένο τραγούδι  με έκανε να μάθω αγγλικά! Το άκουσα μικρός και ήθελα να μάθω τι λένε οι στίχοι… 

…Αυτό; Απλά είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι…

Σπύρος

…Για εκείνη που έφυγε απρόσμενα μέσα στο Μάρτιο…

…Για εκείνους που δεν βρήκαν το σθένος να αναμετρηθούν με το παρελθόν…

…Σε εκείνους που ξεχνούν και δεν εντοπίζουν τις μωβ νότες…

Ένα κομμάτι από εμάς για τη Ναταλία, καλή τύχη! 

 …και ένα υπέροχο άσμα για όλους όσοι είναι μόνοι είτε μέσα σε ένα οίκημα είτε σε ένα πεζούλι προσπαθώντας να προστατευτούν από το κρύο είτε διότι αποφάσισαν να μην παραδοθούν στη μοίρα αλλά να παίξουν “κρυφτό” με το Χάροντα. 

«Καιροί δε καταλύουσι τας τυραννίδας» …

Καλή και ευλογημένη χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *