Home >> Sports >> ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛH

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, Η ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛH

Καλησπέρα σε όλους. Ήττα για την ομάδα μας στην Μαδρίτη. Ήττα που μπορεί να χαρακτηριστεί “εντός προγράμματος” αλλά κρατάμε ένα “κρίμα” για την έκταση που πήρε η νίκη της Ρεάλ καθώς το σκορ μπορεί να είναι πλασματικό, αλλά η διαφορά έγραψε 18 πόντους.Με όποιο αντίκτυπο μπορεί να έχει στην ψυχολογία των παιχτών αυτό. Πάμε παρακάτω όμως, η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμα.

ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΗΤΤΑ

Η ομάδα συνολικά δεν ήταν κακή. Κοίταξε στα μάτια την Ρεάλ για την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και στην ουσία αδίκησε τον εαυτό της. Περίμενα περισσότερα από τους Γκριν και Παπανικολάου. Γενικά, ο Ολυμπιακός, έτσι όπως έχει γίνει φέτος η Ευρωλίγκα, δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει το πότε θα προσαρμοστούν ή θα ξεπεταχτούν ορισμένοι παίχτες. Ειδικά ο Παπανικολάου πρέπει να βγει μπροστά. Ο Κώστα είναι καθαρά παίχτης ψυχολογίας και πρέπει να το χειριστούν ανάλογα στο τεχνικό τιμ. Επίσης μου άρεσε ο Μπίρτς ,που για πρώτη σεζόν σε αυτό το επίπεδο, έδειξε τουλάχιστον αξιοπρεπής και μάλιστα απέναντι σε υψηλού επιπέδου φροντ λάιν. Ας ελπίσουμε να πάρει γρήγορα μπροστά και ο Γιάνγκ. Κατά τ’ άλλα ο Ολυμπιακός παρουσίασε για ακόμα μια φορά νεκρά διαστήματα και το πλήρωνε κάθε φορά. Σε κάθε δεκάλεπτο ήταν κοντά στο σκορ και πάντα στο τελευταίο δίλεπτο η διαφορά πήγαινε από τους 9 και πάνω χωρίς λόγο. Πρέπει να το δουλέψει αυτό η ομάδα. Κοινώς, ο Ολυμπιακός έχασε γιατί δεν πήρε βοήθειες από παίχτες που πήρε για να βοηθάνε σε τέτοια ματς αλλά και γιατί δεν έχει απεξαρτηθεί ακόμα από τους Πρίντεζη και Σπανούλη .Η ομάδα δεν κερδίζει με τίποτα αν είναι π.χ Mvp ο Λοτζέσκι, αν δεν έχει κάνει ματσάρα και ο Σπανούλης ή ο Πρίντεζης. Πρέπει να βγουν μπροστά και άλλοι παίχτες.

ΤΩΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός τώρα καλείται να ξεχάσει το ματς με την Ρεάλ και να επικεντρωθεί στο ντέρμπι. Μια νίκη εκεί θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα και θα στείλει ένα μήνυμα εντός συνόρων. Σίγουρα ,ο ΠΑΟ θα έχει απουσίες, αλλά πόσες φορές έχουμε παίξει εμείς με απουσίες απέναντι του και όλοι τις έκαναν γαργάρα! Η νίκη είναι επιβεβλημένη αν και στην ουσία δεν κρίνει τίποτα καθώς ο τίτλος παίζεται τον Μάιο αλλά όπως έγραψα είναι επιβεβλημένη καθαρά για ψυχολογικούς λόγους. Αν ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πρέπει θα κερδίσει και αν εμφανιστούν και άλλοι πρωταγωνιστές όπως ο Παπανικολάου,ο Γκριν ή ακόμα και ο Μιλουτίνοφ (λόγω Μπουρούση) τότε μπορεί να πάρει μια μεγάλη νίκη ο Ολυμπιακός που θα του δώσει ένα σαφές πλεονέκτημα για την εξασφάλισης του πλεονεκτήματος έδρας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *