Home >> Sports >> ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ!

ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ!

Καλησπέρα σύγγαυροι! Η ομαδάρα μας κατάφερε αυτό που στην αρχή έμοιαζε για κάποιους ακατόρθωτο.Όχι όμως για εμάς που την πιστεύαμε από την αρχή. Ο Θρύλος έφτασε εκεί που ανήκει με το σπαθί του και χωρίς να του χαριστεί τίποτα.Με τις ατυχίες του, με τις αναποδιές του θα είναι εκεί! Όπως τότε.

Από την στιγμή που η σειρά επέστρεψε στο ΣΕΦ δεν υπήρχε περίπτωση να χανόταν η πρόκριση. Η Εφές το πάλεψε το ματς αλλά στο τέλος την κατάπιε η ομάδα.Τέτοια ματς που δίνουν προκρίσεις τα κερδίζουν οι προσωπικότητες και από αυτές ο Ολυμπιακός είναι γεμάτος .Αυτό που έχει πετύχει φέτος η ομάδα είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Χωρίς τον Χάκετ καταφέρνει και παίρνει την 3η θέση και το πλεονέκτημα έδρας και χωρίς ΚΑΙ τον Λοτζέσκι παίρνει την πρόκριση για το Φάιναλ Φόρ της Πόλης. Χωρίς δύο εκ των βασικότατων μελών του καλοκαιρινού προγραμματισμού, λοιπόν, ο Ολυμπιακός πετυχαίνει τον ευρωπαϊκό του στόχο, μέχρι φυσικά τον επόμενο που δεν είναι άλλος από τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

ΜΕΓΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ

Η σειρά που έχει κάνει ο αρχηγός είναι πραγματικά συγκλονιστική. Βρείτε μου άλλον παίχτη στην Ευρώπη που στα 34 προς τα 35 του χρόνια να κρίνει μια ολόκληρη σειρά προημιτελικών Ευρωλίγκας. Ο Σπανούλης φέτος είναι εξαιρετικός και όλοι ξέραμε ότι από τον Απρίλιο και μετά θα φόρτσαρε για τα καλά. Αυτό και έκανε και έκανε μια χαψιά τους Τούρκους. Περιμένει και παιδί η Ολυμπία, είναι δυνατόν να μην πήγαινε στην Κωνσταντινούπολη; Υγεία να έχει το παιδάκι τους πάνω απ’όλα. Βέβαια θα ήταν άδικο να μην δώσουμε τα εύσημα και στους υπόλοιπους παίχτες που για εμένα δεν υστέρησε απολύτως κανένας τους. Κάθε παίχτης έδωσε αυτό που μπορούσε για να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης.

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Θα ήθελα να δώσω ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον κόουτς Σφαιρό που σε μια 3ετία στην ομάδα έχει πάει τον Ολυμπιακό σε 2 φάιναλ φορ. Οι ιδέες του κόουτς είναι πολύ σύγχρονες και πραγματικά τον συγκαταλέγω ανάμεσα στους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης. Μπράβο κόουτς Μπούλετ που έχεις κλείσει τόσα στόματα σε όσους σε αμφισβητούσαν και χωρίς λόγο μάλιστα.

 ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ

Τώρα πάμε στην Πόλη μας να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Σε ένα φάιναλ φόρ όλα γίνονται και ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει. Έχει τους παίχτες, έχει τον προπονητή, έχει την εμπειρία. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα γιατί αντιπροσωπεύει το μαχητικό πνεύμα και την έννοια της οικογένειας.

Υ.Γ. http://aggelosred7.wixsite.com/legendary-news/single-post/2016/04/15/Ο-ΒΑΣΙΛΙΑΣ-ΘΑ-ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ανατρέξτε στο περσινό άρθρο μου ένα χρόνο πριν, περίπου τέτοια εποχή μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο ΤΟΠ 16. Δεν ποστάρω το άρθρο αυτό για να το παίξω κάποιος αλλά για το γεγονός πως αυτή η ομάδα μας έχει κάνει ξεκάθαρο πως όταν θα πέσει θα σηκωθεί 100%.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *