Home >> 51ο Φεστιβάλ Βιβλίου >> Συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Λουκόπουλο των εκδόσεων Κάκτος στο 51ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Λουκόπουλο των εκδόσεων Κάκτος στο 51ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Ο συγγραφέας ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ – THE MYTHOLOGIST θα βρίσκεται στο περίπτερο 194-195 των Εκδόσεων ΚΑΚΤΟΣ στο 51ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 19:30-22:30, για να συνομιλήσει με το κοινό και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του: “Για όλα υπάρχει ένας μύθος”.

Μετά από 1.000.000 ώρες προβολών στο YouTube και την μεγαλύτερη παρέα μυθολογίας κι αρχαιολογίας του ελληνικού διαδικτύου με πάνω από 125.000 ακόλουθους, ο Κωνσταντίνος Λουκόπουλος ή The Mythologist υπόσχεται να σάς πείσει μ’ αυτό το βιβλίο, ότι, όπου και να κοιτάξετε, θα δείτε τ’ απομεινάρια μιας πανάρχαιας ιστορίας και ότι… για όλα υπάρχει ένας μύθος!

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου παρελαύνουν μύθοι μια συλλογή με περισσότερους από τριάντα αρχαίους μύθους για κάθε σημαντική πτυχή της ζωής μας. Πριν ο πόλεμος, το μίσος, η εκδίκηση, ο πλούτος, η φιλία ή ο θάνατος παιδέψουν εμάς, είχαν απασχολήσει τους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι κατέγραψαν τις σκέψεις τους μέσα στους μύθους, που επιβίωσαν μέχρι σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *