Home >> Sports >> Χειρισμοί που δεν αρμόζουν στην ιστορία και στο status του Ολυμπιακού αλλά όλα γίνονται

Χειρισμοί που δεν αρμόζουν στην ιστορία και στο status του Ολυμπιακού αλλά όλα γίνονται

Με συγχωρείτε αλλά δεν νιώθω την ανάγκη να γράψω καμία ανάλυση ή να κάνω κάποιον σχολιασμό για την επικείμενη «μάχη» με την Σλόβαν. Περάσουμε δεν περάσουμε η ουσία είναι μια. Ότι έχουμε μπει στον Αύγουστο γνωρίζοντας πως η ομάδα καλούνταν να δώσει προκριματικούς γύρους προκειμένου να συνεχίσει ευρωπαϊκά κάπου και όχι μόνο δεν έχει ενισχυθεί σημαντικά σε θέσεις που πονάει, αλλά κάθε μέρα αλλάζουν συνεχώς πράγματα σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ας ξεκινήσουμε από το πιο βασικό, τον προπονητή. Ο Μάρτινς στηρίχτηκε όσο λίγοι, αλλά δυστυχώς η συνεργασία μαζί του έπρεπε να είχε τελειώσει από πολύ νωρίτερα, φέτος, το καλοκαίρι και όχι να περιμένουμε το στραπάτσο από την Μακάμπι. Η ομάδα 1.5 χρόνο τώρα δεν βλεπόταν και παρόλα αυτά ανανεώθηκε το συμβόλαιο του προπονητή. Αλλά για να μην ρίχνουμε το φταίξιμο εξ ολοκλήρου στον προπονητή καθώς σε όλες τις σχέσεις ευθύνονται πάντα περισσότερες από δυο πλευρές, από ερωτικές, φιλικές μέχρι και επαγγελματικές, όπως είναι αυτή ενός προπονητή και μιας διοίκησης.

Η διοίκηση δεν στήριξε τον Μάρτινς με παίχτες επιπέδου, αντίστοιχους του ονόματος του Ολυμπιακού. Έχει φύγει ο Ποντένσε σχεδόν δύο χρόνια και ακόμα ψάχνουμε εξτρέμ. Έχουμε τον Φορτούνη στα πιτς για άλλο τόσο και επιμένουμε σε ανανεώσεις παιχτών μεγάλων ηλικιακά (όπως Βαλμπουενά), άπειρων παιχτών (Αγκιμπού) ή παιχτών που χρησιμοποιούνται σε άλλη θέση από αυτή που πραγματικά μπορούν ίσως να προσφέρουν (Ζινγκερνάγκελ που τον βάζουν εξτρέμ αντί για επιτελικός). Επίσης, στο κέντρο δεν αναπληρώθηκε ποτέ το κενό και η ποιότητα του Γκιγιέρμε καθώς δεν ήρθε ποτέ παίχτης της ποιότητας του ή έστω των χαρακτηριστικών του. Ας ελπίσουμε ο Κορεάτης να βγει.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως σε ολόκληρο Ολυμπιακό δεν υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής. Ήθελα να ήξερα πραγματικά ποιος διαπραγματεύεται για τους παίχτες που γράφονται καθημερινά. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής ο οποίος θα έχει την εμπειρία διαπραγμάτευσης. Πώς μπορείς να προσεγγίσεις παίχτες επιπέδου όταν δεν τους προσφέρεις ένα περιβάλλον που θα νιώσουν επαγγελματισμό από μεριάς Ολυμπιακού και ασφάλειας;

Ένα ακόμα πράγμα που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει 50+ ποδοσφαιριστές. Έχουμε μαζέψει ότι μας πουλάγανε οι κάθε μάνατζερς. Πώς γίνεται να φτιαχτεί μια ομάδα με ομοιογένεια και ρόλους όταν έχεις τόσους ποδοσφαιριστές; Πρέπει να γίνουν πολλές εκκαθαρίσεις και σύντομα. Προσωπικά, θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα χρόνος να φτιαχτούν όλα αυτά και ο Ολυμπιακός να παίξει την μπάλα που θέλουμε όλοι, εμείς οι Ολυμπιακοί έχουμε χορτάσει από τίτλους, μπαλίτσα επιθυμούμε να βλέπουμε και προσπάθεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επιπρόσθετα, να πηγαίνουμε γήπεδο την Κυριακή και να φεύγουμε γεμάτοι και ας λήγει το ματς 2-2 που λέει ο λόγος. Στήριξη στον νέο προπονητή και μεταγραφές επιπέδου. Δεν γίνεται τίποτα άλλο πλέον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *