Home >> Sports >> Η υπέρβαση περνάει από την Γερμανία

Η υπέρβαση περνάει από την Γερμανία

Τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού, λοιπόν, για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Με ήττα ή ισοπαλία απέναντι στην Φράιμπουργκ τα παίζει όλα για όλα στον Πειραιά με την Τόπολα, με νίκη έχει σοβαρές βλέψεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αντικειμενικά κανείς δεν περιμένει κάτι τέτοιο αλλά η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός ανέκαθεν εντυπωσίαζε και έκανε την έκπληξη όταν δεν τον περίμενε κανείς.

Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει στην Γερμανία τότε θα αποδείξει ακόμα πιο πολύ το ότι φέτος είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα, καθώς έτσι θα μπουν γερές βάσεις για συνέχεια στην διοργάνωση. Η Φράιμπουργκ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και αν ήμασταν λίγο πιο σοβαροί στο πρώτο ματς και σε αυτό με την Τόπολα, τότε, σήμερα και μια ισοπαλία θα αρκούσε για να σφραγίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αλλά δεν πειράζει καθώς αυτή η ομάδα προχωράει περνώντας από δύσκολα μονοπάτια και ίσως ένα τέτοιο να είναι ένα διπλό αύριο στην Γερμανία.

Από εκεί και πέρα αν δεν γίνει η έκπληξη και συνεχίσουμε στο Κόνφερενς, τότε όπως λέγαμε κάθε στην αρχή της χρονιάς θα πρόκειται για μια ευκαιρία για ευρωπαϊκή διάκριση. Το Κόνφερενς είναι μια διοργάνωση στα μέτρα μας και πραγματικά υπάρχει ελπίδα διάκρισης εκεί που δεν θα έπρεπε να αφήσει ανεκμετάλλευτη η ομάδα. Έχει το ρόστερ, έχει τον προπονητή και οφείλει να ξαναφτιάξει το ευρωπαϊκό της πρεστίζ, καθώς από του χρόνου αλλάζουν πολλά στους ευρωπαϊκούς ομίλους και δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα έχεις ευκαιρίες και μετά τον Δεκέμβρη.

Στο πρωτάθλημα τώρα, δυστυχώς αυτή την κροτίδα θα την κουβαλάμε μέχρι τέλος. Ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος και με διαφορά αυτή την στιγμή αλλά ακόμα και έτσι είμαστε στην διεκδίκηση του τίτλου, ο οποίος πρέπει να κατακτηθεί φέτος για να φανεί η δυναμική του Ολυμπιακού. Δηλαδή, πως τα διαλείμματα δεν είναι για παραπάνω από έναν χρόνο. Πιστεύω ότι στον επόμενο γύρο θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και θα μπορέσουμε να χτίσουμε μια καλή απόσταση έως τα πλέι οφς. Η σεζόν έχει ακόμα δρόμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *