Home >> Αφιέρωμα >> OOTB: Το μωρό μεγαλώνει

OOTB: Το μωρό μεγαλώνει

Ξεκινάει ένα ταξίδι με το όραμα του Δον Κιχώτη να αλλάξει ο κόσμος. Το θέμα είναι να μην υπερτερήσει ο τελευταίος στίχος του Γκάτσου, στον Κεμάλ. Έτσι, ξεκίνησε ο πλους πριν έξι χρόνια. Απόψε, σας παρουσιάζουμε ένα παλίμψηστο, καθαρό, αποκρυσταλλωμένο. Λέξεις και σκέψεις 24ων καρατίων. 

Αγάπη, σύμφωνα με τον Τσέχωφ όποιος την αποφεύγει, δεν είναι ελεύθερος.

Βελονιά, χρυσοβελονιά, κάθε κείμενο ένα κέντημα με μαβιά θαυμασιότητα στην τέχνη της απώλειας.

Γιατί το ανέφικτο είναι πιθανό.

Διότι αναζητούμε τη δικαιοσύνη έναντι της ολοκληρωτικής παράδοσης.

Έχει έρθει η ώρα του απολογισμού της προσπάθειάς μας.

Ζήσαμε με μαγεία τα κείμενά μας, συνδεδεμένα με τις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Ήττα ή νίκη; Εξαρτάται από την οπτική του υποκειμένου! Η δική μας; Αθεράπευτα αισιόδοξη για 6 κι άλλα 6 κι άλλα πολλά χρόνια…

Θα έρθεις μαζί σε κάτι ωραίο; Όχι μόνο για την παρέα, αλλά για την ελευθερία και τη δημιουργική έξαψη. Πώς να αρνηθείς;

Ιστοσελίδα σαν του OOTB, δεν υπάρχει πουθενά αλλού, 6 χρόνια old school blogging και συνεχίζουμε δυναμικά.

Κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύουμε ότι παραμένουμε δεμένοι και πιστοί στις αξίες μας, εκφραζόμενοι παράλληλα μέσα από μια αντικειμενική και απροκατάληπτη οπτική γωνία.

Λέξεις που δεν είχα ξαναδεί, πρόσωπα που προσμένω να γνωρίσω, εικόνες χιλιάδες που εμφανίζονται  στο παραθύρι του μυαλού μου.

Μπορεί άραγε μια σελίδα να δημιουργήσει κάτι τόσο όμορφο; Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Νιώθει κανείς, δίχως αμφιβολία, μιαν ασφάλεια, όταν έχει την πρόσβαση σ’ ένα “ελεύθερο”, όπως τ’ αποκαλώ εγώ, σάιτ, ώστε να γράφει για όλα όσα “απασχολούν” τη Ψυχή του, την καθημερινότητα ή τα ενδιαφέροντά του!

Ξαφνικά, γίνεσαι μέλος σε μια τέτοια ομάδα, σε μια τέτοια παρέα, όπως το “OOTB”, και μέρα τη μέρα, μέσα απ’ τον προσωπικό “κάματο” και την απελευθέρωση της σκέψης μας, γνωρίζουμε λίγο καλύτερα τον εαυτό μας και, αντίστοιχα, οι αναγνώστες βρίσκουν “κομμάτια” τους μέσα απ’ τα δικά μας…

Ο προσωπικός ψυχισμός βρήκε ένα φίλο/φίλη δια-μέσω της συγγραφής κειμένων που θέλω, εγώ, με τα λάθη μου και τα προβαλλόμενα πάθη μου-εδώ και έξι χρόνια- μια ευκαιρία να ζωγραφίσω σε ένα τότε κενό «ψηφιακό tabula rasa» και να γράφω κάτι για μένα και από μένα για αόρατους «φίλους».

Πατέντες και συγγραφικές εφευρέσεις με περιεχόμενο που ξεκινά από τον αθλητισμό μέχρι και συνταγές με εδέσματα και τρελά/σπάταλα μπερεκέτια με προπάντων αυθεντικό και προσωπικό τρόπο βρίσκει και θα βρίσκει για πολλά, ακόμα, χρόνια κάποιος στο: @ootb.

Ρίχνω κλεφτές ματιές πίσω και διαπιστώνω ότι είμαστε ακόμη τα παιδιά που ξεκίνησαν, τότε.

Στιγμές στιγμές αναρωτιέμαι, τι θα γινόταν χωρίς την ορμή και τη γλύκα του πρώτου καιρού;

Τι να κάνω και τι να πω, τέτοια μέρα θέλει χρόνο…

Υπάρχουν τόσα να σου δείξω αλλά λίγα να σου πω…

Φωτιά που δε σβήνει να μείνει αυτό το σάιτ, κι αν σβήσει εκεί θα είμαστε να ψάξουμε ξανά μια σπίθα στις στάχτες…αρκεί ! Κι αν κάποιος σας πει ότι κυνηγάτε –

Χίμαιρες, να του πείτε ότι τουλάχιστον ταξιδέψαμε και μόνο μάταιο δεν ήταν…

Ψηλή μορφή ανθρώπινης νοημοσύνης είναι η ικανότητα να παρατηρείς χωρίς να κρίνεις και αυτό στο Ootb είναι τρόπος “ζωής”.

Ωραία χρόνια και καλά, με τις ωραιότερες ευχές  πολλές επιτυχίες και τα σημαντικότερα άρθρα να οδηγούν το Ootb στην κορυφή.

Όταν η άποψη κατατίθεται ελεύθερα, ο οπαδισμός των γραφόντων συγχωρείται με ευκολία.

Ο κοσμοπολιτισμός συγκεκριμένου κειμενογράφου είναι αποδεκτός μόνο στο OOTB.gr

Το ootb.gr είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα, ωραία σχεδιασμένη, με ποικιλία σε θέματα. Είναι στελεχωμένη από νέους, φιλόδοξους, ικανούς αλλά και με γνώση του αντικειμένου ανθρώπους και αυτό είναι πολύ σημαντικό ώστε να έχει παρόν και μέλλον.

Βασικά είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και νομίζω ότι αν συνεχίσουμε να λειτουργούμε κατ’ αυτόν τον τρόπο το ootb.gr θα αντέξει τον ανταγωνισμό και θα αποκτήσει φανατικό κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *