Home >> Sports >> Το Hall of Fame σε περιμένει Kobe…

Το Hall of Fame σε περιμένει Kobe…

Τελικά, η ώρα του αποχαιρετισμού έφτασε για τον Kobe Bryant ο οποίος  μετρά, ήδη,  20 χρονιά στο NBA και φέτος θα είναι η τελευταία του χρονιά .

Η ιστορία άρχιζε να γράφεται όταν ως αλαζόνας νέος 18 χρόνων τότε, αντί να πάει στο κολέγιο δήλωσε την επιθυμία του να παίξει στο NBA και έγινε draft από τους Charlotte Hornets στο νούμερο 13 , αλλά έγινε αμέσως ανταλλαγή στους Lakers όπου θα ήταν η ομάδα που θα έγραφε ιστορία σαν παίχτης της .

Πέρασε δύσκολες στιγμές στην καριέρα του, διαφωνίες με παίχτες όπως  το Shaq , κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά τίποτα δεν τον σταμάτησε και μάλλον τίποτα δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Ήταν φτιαγμένος για να είναι αλύγιστος!!!

Πήρε 5 πρωταθλήματα και  17 φορές αναδείχτηκε all star.

Εννέα φορές βρέθηκε στην καλύτερη αμυντική πεντάδα, ήταν MVP το 2008 και κατέχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση με 81 πόντους και αλλά πολλά…

Η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε, τουλάχιστον, άλλη μια φορά να έπαιρνε το βραβείο του MVP αλλά πλέον είναι διαφωνίες με την ιστορία …

Ένας παίχτης που έφτανε τον εαυτό του στα άκρα , γυμναζόταν πιο πολύ από όλους, έκανε περισσότερη προπόνηση από όλους για έναν απλό λόγο , ήθελε να είναι ο καλύτερος που έπαιξε ποτέ στο NBA, ήθελε να ξεχωρίσει να μείνει το όνομα του στην μπασκετική ιστορία, δεν του έφτανε να είναι απλά καλός. Πολλές φορές αυτό το πάθος του τον έκανε αντιπαθητικό, η ανταγωνιστικότητα του δεν είχε όρια και γι’ αυτό όταν περάσανε τα χρόνια και μεγάλωνε σε ηλικία οι συμπαίχτες δεν τον άντεχαν και έφευγαν από την ομάδα .

Είναι ένας θρύλος του μπάσκετ είναι ένας ξεχωριστός superstar θα μου λείψει το mamba face και το παρατσούκλι του the black mamba αλλά η ιστορία θα τον δικαιώσει και στο Hall of Fame θα μπει και θα κρεμαστεί η φανέλα και ο αριθμός του από τους Lakers για πάντα γιατί μόνο εκείνος μπορεί να φοράει τη φανέλα με το νούμερο 24 .

Kobe Bryant, είσαι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό !!!

Και ελπίζω στην επιστροφή σου αφού δεν νομίζω να αντέξεις για πολύ μακριά από εκεί όπου ανήκεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *