Home >> Sports >> Ένας τελικός που θα κρίνει πολλά

Ένας τελικός που θα κρίνει πολλά

Δύο μέρες έμειναν για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Γ.Καραϊσκάκης και η προσμονή είναι μεγάλη πράγμα που φαίνεται και από το sold out που έχει επιτευχθεί, ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει το εν λόγω ματς με αγωνία καθώς θεωρεί ότι μέσα από αυτό το παιχνίδι θα φανεί η ανωτερότητα της ομάδας μας και πως θα τεθούν οι βάσεις για το καπάρωμα της πρώτης θέσης στην Σούπερ Λιγκ, πράγμα που θα δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία όμως είναι το πώς θα αντιμετωπίσουν οι δυο ομάδες τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πηγαίνει σε αυτό το ντέρμπι με την ψυχολογία στα ύψη. Αν είχε πετύχει το μεγάλο διπλό στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ τότε τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά σε ότι αφορά την ψυχολογική προσέγγιση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.Ο θρύλος λόγω ερασιτεχνικών λαθών δεν πέτυχε μια νίκη που θα τον έβαζε για τα καλά στην διεκδίκηση της πρόκρισης στους 16 και που θα του έδινε το απαραίτητο boost για την συνέχεια. Αλλά δυστυχώς με τα ‘’αν’’ δεν γίνεται δουλειά και η ιστορία ότι γράφει δεν ξεγράφει.

Το παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να αλλάξει εξίσου πολλά όμως. Μια νίκη επί του ΠΑΟΚ θα γεμίσει με τρομερή ψυχολογία την ομάδα καθώς μην ξεχνάμε ότι μέσα σε 10 μέρες δίνονται δυο πρόωροι τελικοί και θα χρειαστεί η ψυχολογία και για το ματς με το Ερυθρό και παράλληλα θα κάνει τον ΠΑΟΚ να αισθανθεί μετά από καιρό ότι δεν είναι ανίκητος.

Κλείνοντας, μεγάλο και καθοριστικό ρόλο θα παίξει η συμβολή του Μάρτινς στον αγώνα. Ο καλός προπονητής δεν φαίνεται στο πώς στήνει μια ομάδα αλλά στο πώς την διαχειρίζεται εν ώρα αγώνα. Ο Πορτογάλος φαίνεται μερικές φορές να μπλοκάρει μέσα στο 90λεπτο και να μην είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλαχτεί άμεσα.

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το λάθος που έκανε στην Τότεναμ μέσα και δεν θα το πω για αυτό, αλλά τέτοια ματς τα κερδίζει ο τσαμπουκάς, οπότε θα ήθελα να δω Αβραάμ αντί Μεριά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *