Home >> Sports >> ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΜΕ

ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΑΜΕ

Κάπως έτσι φτάσαμε στην σεζόν 2020-2021 και ο αγαπημένος μας κόσμος ξανά αρχίζει μετά από μια δύσκολη περίοδο Covid-19 φέτος περιμένουμε μια ξεχωριστή σεζόν πέραν ότι θα απαρτίζεται από 72 παιχνίδια και όχι  από 82 όλα έχουν αλλάξει. Eκεί που περνούσαν οι σεζόν με ομάδες δυναστείες και η μονή σεζόν με ενδιαφέρον ήταν η σεζόν 2016 και η φετινή σεζόν του 2020, η τωρινή μάγια η οποία ξεκινάει την Τρίτης 22/12 (ώρα Αμερικής) έχει ενδιαφέρον. Βλέπουμε ότι μετά από το 2008 η Eastern Conference είναι πιο δυνατή από ποτέ και η Western με τουλάχιστον 10 ομάδες να μπορούν να μπουν στις 8 θέσεις και να αγωνιστούν για μια θέση στο πρωτάθλημα.

Αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά, θα ξεκινήσουμε με την Eastern Conference.

Θα ξεκινήσουμε εξετάζοντας την ομάδα που έφτασε στους τελικούς. Τους Miami Ηeat. Φέτος φαίνεται να μην είναι η πιο δυνατή ομάδα της περιφέρειας και θα δυσκολευτεί πολύ να φτάσει στους τελικούς όπου πέρσι με το ταλέντο τους είχαν εκτοξευτεί. Με τον Kevin Durant να επιστρέφει στους Brooklyn Νets όλο το παιχνίδι έχει αλλάξει και αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι από τον ανταγωνισμό της περιφέρειας. Έχουμε τους Boston Celtics με τον Jason Tatum να γίνεται ακόμα πιο ώριμος για να κυνηγήσει τον σεβασμό που του αρμόζει και μετά τους περιμένει ο Γιάννης στους Milwaukee Bucks που ο εγωισμός του έχει δεχτεί τεράστιο πλήγμα για τις μειωμένες αποδόσεις του στα playoffs. H προσθήκη του Jrue Holiday μπορεί να δώσει στην ομάδα αυτό που χρειάζεται και τέλος μην ξεχνάμε την ομάδα με το μεγαλύτερη αναμονή στο believe in the process. Tους Philadelphia με τους Joel Embiid, Ben Simmons και τον Harris να δέχονται τη μεγαλύτερη κριτική στην ιστορία τους.

Οι δίκες μας προβλέψεις είναι οι Brooklyn nets με τον Kevin Durant και τον Kyrie Irving αν είναι υγιείς, αλλιώς ελπίζουμε να δείξει ο Γιάννης από τι είναι φτιαγμένος και να σταματήσει τις κακόβουλες κριτικές.

Και τώρα η ώρα της Western Conference

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα. Ο Lebron James είναι για μια άλλη φορά ο βασιλιάς του NBA , δεν υπάρχει κάτι αυτήν την στιγμή να φαίνεται να μπορεί να τον σταματήσει και με τον Antony Davis στο πλευρό του τώρα για τις υπόλοιπες ομάδες και για μένα η μεγαλύτερη απειλή από όλες δεν είναι οι clippers ή οι Denver nuggets αλλά οι Dallas mavericks του Luka Doncic και του Kristaps Porziņģis με τον πρώτο να είναι στην τέταρτη θέση του ESPN στους καλύτερους παίχτες του κόσμου. Φαίνεται να μην έχει φόβο, παίζει για να κερδίσει κάθε αγώνα και με την προοπτική ότι θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και πιο έμπειρος και αν υποθέσουμε ότι η ομάδα θα είναι υγιής παρουσιάζονται έτοιμοι να τα βάλουν με τον Lebron. Όσο για τους Clippers ο λόγος που έχασαν είναι ότι τα παράτησαν. Ο Paul George ήταν όπως πάντα George Paul στα playoffs και ο Κawai είναι ένας πολύ κάλος παίχτης αλλά όχι ηγέτης.  Εμφανίζεται ανέκφραστος. Απλά χάνει ή κερδίζει. Ήταν απλά τυχερός πέρυσι αλλά δεν είναι παίχτης πρώτης γραμμής. Οπότε, επιλέγουμε τον βασιλιά και μετά τους Dallas.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *