Home >> Cars >> Πρόσκληση σε μία νέα πρόκληση

Πρόσκληση σε μία νέα πρόκληση

Με ιδιαίτερη προσμονή, από αυτήν εδώ την ιδιαίτερα μικρή γωνιά του διαδικτύου,σας καλωσορίζουμε στο Legendary-news.

Αρχικώς, ας τοποθετήσουμε το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθούμε. Είμαστε στην πλειονότητα, μία παρέα που ξεκίνησε από την α’ γυμνασίου και πορεύεται μαζί εδώ και δέκα χρόνια. Έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές,τρομακτικές ιστορίες, πίκρες και απογοητεύσεις, έχουμε γευτεί το νέκταρ της χαράς,σε αθλητικά δεδομένα πάντοτε, όταν απομακρύνθηκαν οι δρόμοι μας,πέρα από τα σχολικά όρια και είμαστε πάλι στην αφετηρία μίας νέας περιπλάνησης. Ενδεχομένως, κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά και κακοτράχαλα βουνά αλλά, μάλλον, θα επιβιώσουμε γιατί είμαστε δεμένοι μεταξύ μας.

Οι στόχοι μας,αναφορικά με τη νέα αυτή προσπάθεια είναι να αποτυπώνουμε τα γεγονότα της επικαιρότητας και όχι μόνο, με το δικό μας τρόπο, να ξετυλίγουμε το κουβάρι της ιστορίας,φέρνοντας στην επιφάνεια κρυφές και λιγότερο γνωστές πτυχές της και να προσεγγίζουμε τα θέματα με μία μεγαλύτερη ευαισθησία, συγκριτικά με την υπάρχουσα αδηφάγο ειδησιογραφία και σχολιογραφία.

Με κεντρικό άξονα την αγάπη μας για την ομάδα με την ερυθρόλευκη φανέλα του Πειραιά, θα περιπλανηθούμε στα ποδοσφαιρικά και καλαθοσφαιρικά δρώμενα, θα κάνουμε τις καθιερωμένες μας στάσεις στο NBA για άκρως ενδιαφέρουσες απόψεις, σχετικά με το παιγνίδι και έπειτα με τη βοήθεια του ειδικού, θα μεταφερθούμε στον κόσμο της τεχνολογίας και του αυτοκινήτου. Εξαιρετικά χρήσιμες,επίσης, για μία πολυεπίπεδη ενημέρωση, θα είναι και οι στήλες μας για την τέχνη,τον κινηματογράφο, τη μαγειρική, τη μόδα και τη μουσική. Οι περισσότερες στήλες είναι σε πιλοτική φάση ακόμη, οπότε ζητούμε την επιείκειά σας, έως ότου ενεργοποιηθούν όλα τα συστήματα,για μία όμορφη διαδικτυακή συντροφιά!

Επιπροσθέτως, θα χρειαστούμε και τη δική σας αρωγή και και στήριξη σε ετούτη εδώ τη νέα προσπάθεια. Δεχόμαστε,αναμφίβολα,την κριτική ακόμα και σε οξεία μορφή, όμως προτού επιβιβαστούν όλοι οι επιβάτες και ξεκινήσει ο συρμός να κινείται, καλύτερο είναι να διατηρήσουμε όλοι μία στάση αναμονής. Επιπλέον, τα υβριστικά μηνύματα ρητά και κατηγορηματικά θα απορρίπτονται, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Συμπερασματικά, το νέο μας ταξίδι,  ξεκινάει, με την ελπίδα να μην καταντήσουμε ένα καράβι παλιό, σαπιοκάραβο, με ναύτες τρελούς πειρατές, αλλά να έχουμε την πορεία του θωρηκτού Αβέρωφ στους Βαλκανικούς πολέμους. Αποφεύγω,πριν ολοκληρωθεί όλος ο θίασος να αναφερθώ στα ονόματα των συντελεστών αυτής της προσπάθειας, αλλά θα ήταν λάθος να μην επισημάνω ότι την υψηλή εποπτεία αυτού του εγχειρήματος σε τεχνολογικό επίπεδο έχει ο Άγγελος,στο εξής Angelo!

Καλό ταξίδι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *