Home >> Cooking >> Cheese cake πραλίνας

Cheese cake πραλίνας

Υλικά βάσης:

200 γρ. πτιμπερ Παπαδοπούλου τριμμένο

90 γρ.. βούτυρο Λιωμένο (θερμοκρασία δωματίου)

Υλικά κρέμας:

200γρ. Φιλαδέλφεια

130 γρ. πραλίνα

120 γρ. ζάχαρη αχνή

50 γρ. βούτυρο

1 σφηνάκι αμαρέτο

-Ενσωματώνουμε σε ένα μπολάκι τα υλικά της ΒΑΣΗΣ, ομογενοποιούμε και μετά το βάζουμε σε ένα ταψάκι.

-Στη συνέχεια ,στο κάδο του μίξερ βάζουμε την Φιλαδέλφεια τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.

-Μόλις γίνει αυτό χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε την πραλίνα και το βούτυρο και το σφηνάκι αφαιρούμε από το μίξερ.

Τέλος, προσθέτουμε κρεμά γάλακτος και την ανακατεύουμε με μια σπάτουλα, απλώνουμε την κρεμά πάνω από το μπισκότο και το βάζουμε στο ψυγείο και το cheese cake είναι έτοιμο !!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *