Home >> Βιβλία >> Δενδροφυτεύουμε μαζί με τις εκδόσεις Ψυχογιός

Δενδροφυτεύουμε μαζί με τις εκδόσεις Ψυχογιός

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο, μέσα στ’ οποίο δραστηριοποιούνται. Οφείλουν, επομένως, ν’ αναγνωρίζουν την ευθύνη που τούς αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και στο περιβάλλον και να επιστρέφουν μέρος των εσόδων που εισρέουν στην εταιρεία στο κοινωνικό σύνολο, απ’ το οποίο και προέρχονται.

Για τον λόγο αυτόν, η διοίκηση της εταιρείας κι όλοι εμείς που εργαζόμαστε εδώ θέλουμε να σάς πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την δυνατότητα που μάς δίνετε να επιδείξουμε εταιρική κοινωνική ευθύνη. Χωρίς την δική σας συνδρομή τίποτα δε θα ήταν εφικτό. Κάθε χρονιά μάς κάνετε περήφανους για τις πράξεις μας, μάς γεμίζετε χαρά και χαρίζετε πολλά χαμόγελα, έστω και αν δεν το γνωρίζετε. Και. επειδή η χαρά πρέπει να μοιράζεται, θέλουμε να γίνετε κι εσείς κοινωνοί των πράξεων, τις οποίες, επιλέγοντας βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, μάς δίνετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε, όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα.

Στο επόμενο κεφάλαιο, θέλουμε την βοήθειά σας.
Δενδροφυτεύουμε μαζί.

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός σε συνεργασία με την we4all πραγματοποίησαν την δεντροφύτευση 3.000 δέντρων σε περιοχές που επλήγησαν απ’ τις καταστροφικές πυρκαγιές, έχοντας διαθέσει 15.000€ για τον σκοπό αυτό.

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, είμαστε, πλέον, Earth Protector, μεταξύ άλλων μεγάλων εταιρειών κι αισθανόμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό.

Αυτήν τη φορά μαζευτήκαμε στους πρόποδες του Υμηττού στην περιοχή της Παιανίας και με πολύ κέφι φυτέψαμε δεντράκια κι ελπίδα για ένα καλύτερο περιβάλλον.

#psichogios_csr
#psichogios_we4all
#psichogiosbooks
#earthprotector
#we4all

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *