Home >> Sports >> Περνάει και κερδίζει χρόνο, αποκλείεται και η πίεση μεγαλώνει

Περνάει και κερδίζει χρόνο, αποκλείεται και η πίεση μεγαλώνει

Έφτασε λοιπόν ο πρώτος αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Αν ο Ολυμπιακός περάσει θα κερδηθεί χρόνος τόσο για τον Κορμπεράν και τους παίχτες και φυσικά για τον κόσμο να ηρεμήσει και να ξανά πιστέψει σε αυτή την ομάδα. Αν αποκλειστεί τότε το πρεστίζ της ομάδας θα δεχθεί ακόμα πιο ισχυρό πλήγμα από αυτό που δέχθηκε από την Μακάμπι για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σίγουρα το ότι έχουμε εξασφαλίσει την συμμετοχή στο Κόνφερενς είναι σημαντικό αλλά κάποτε δεν διαπραγματευόμασταν καν την συμμετοχή μας στου ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα έχουμε καταντήσει να θεωρούμε την τρίτη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ, σε σειρά δυναμικότητας, παρηγοριά. Η νοοτροπία των φιλάθλων δεν πρέπει να αλλάξει ποτέ και δεν πρέπει επίσης να συμβιβαζόμαστε διότι εκεί είναι που θα χαθεί ακόμα περισσότερο η αίγλη του συλλόγου. Για το ματς με τους Κύπριους δεν έχω να πω πολλά καθώς το πρόβλημα του Ολυμπιακού φέτος είναι περισσότερο λειτουργικό παρά αγωνιστικό.

Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο άρθρο ο Ολυμπιακός φέτος το καλοκαίρι έχει φοβερά κακό σχεδιασμό. Προσωπικά, είτε διαβάζω άρθρα 15 Ιουνίου, είτε 15 Ιουλίου, είτε 15 Αυγούστου νιώθω ότι είναι το ίδιο. Παίχτες ακόμα πάνε και έρχονται, τα τρανταχτά κενά του ρόστερ παραμένουν ακάλυπτα και προσπαθούμε με τα “ψέματα” να εξασφαλίσουμε έναν αξιοπρεπές σύνολο. Φαινόταν από την αρχή πως η δουλειά πάει για Αύγουστο αλλά το ότι θα έρχονταν τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα και ακόμα θα θέλαμε κυριολεκτικά όσους παίχτες θέλαμε και πριν δύο μήνες, είναι θλιβερό.

Παρόλα αυτά εγώ συνεχίζω να πιστεύω στην ομάδα. Θεωρώ ότι έστω με κάποιο ζόρι μπορεί να μπει στο Γιουρόπα, αλλά οι μεταγραφές πρέπει να γίνουν την επόμενη ημέρα κιόλας. Βοηθάει σίγουρα η διακοπή για το Μουντιάλ αλλά μέχρι να έρθει αυτή ο Κορμπεράν θα καλεστεί να κάνει ομάδα με ένα ρόστερ υπερβολικά πολλών παιχτών και εκεί θα φανεί τι είδους προπονητής είναι. Αν περάσει θα κερδίσει χρόνο, αν όμως αποκλειστεί θεωρώ ότι οι τριγμοί στην καρέκλα και εκείνου θα ξεκινήσουν αρκετά νωρίς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *