Home >> Sports >> Παναθηναϊκός, ο χειρότερος οικοδεσπότης της Super League 1! (video)

Παναθηναϊκός, ο χειρότερος οικοδεσπότης της Super League 1! (video)

Ένας υπερβολικά αγενής οικοδεσπότης έχει αποδειχθεί ο Παναθηναϊκός στην έως τώρα διαδρομή του στη Super League 1. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεχνά τους… καλούς της τρόπους εντός έδρας και κάθε φιλοξενούμενος φεύγει μέχρι στιγμής ηττημένος… βαριά!

Τουλάχιστον όχι με άδεια χέρια, αφού η επιθετική γραμμή των «Πρασίνων» έχει… κεράσει Απόλλωνα Σμύρνης, Βόλο και Ιωνικό με τέσσερα γκολ και πάνω.

Αγενέστατος όλων και σε τρομερή κατάσταση μέχρι στιγμής ο Καρλίτος, που έχει κάνει στην άκρη οποιαδήποτε συζήτηση αντικατάστασής του στην ενδεκάδα και έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή της λίστας των σκόρερ του Πρωταθλήματος με 8 γκολ σε 7 αγώνες!

Εκτός έδρας το ΧΑΟΣ!

Κάπου εκεί όμως έρχεται η μεταμόρφωση. Ο σκληρός οικοδεσπότης που δεν αφήνει καμία ελπίδα στις ομάδες που επισκέπτονται το κέντρο της Αθήνας, μεταμορφώνεται σε έναν ταπεινό επισκέπτη όταν «ξεμυτίζει» από την ασφάλεια του σπιτιού του.

Έτσι όμως δουλειά σε επίπεδο ανταγωνισμού δε γίνεται και η ομάδα το γνωρίζει καλά. Αποκορύφωμα στάθηκε η φτηνή ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1. Και ο χαρακτηρισμός οφείλεται στο ότι με το που άνοιξε το σκορ ο Καρλίτος μετά από την καταπληκτική ασίστ του Παλάσιος , η αίσθηση ήταν ότι τα «πράσινα» γκολ θα πολλαπλασιαστούν!

Αντί για αυτά, στα επόμενα λεπτά ο Αστέρας έδωσε 2 καλά χτυπήματα στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς και έπειτα απάντηση καμία!

Και τώρα ΟΦΗ!

Σήμερα, 5.15 το απόγευμα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ, μία ομάδα που τον έχει πληγώσει ουκ ολίγες φορές, κόντρα σε φήμες, λόγια καφενείου, καναπέ ή ότι εσείς προτιμάτε.

Οι «Κρητικοί» ταξιδεύουν στην Αθήνα αήττητοι εκτός έδρας, στοιχείο εξαιρετικά ενδιαφέρον για να δούμε αν ο Παναθηναϊκός, αήττητος εντός έδρας (αυτός και η ΑΕΚ μόνο) θα διατηρήσει τους κακούς του τρόπους εντός των τειχών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *