Home >> Sports >> Ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης

Ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης

Στον πόντο από την κορυφή, λοιπόν, η ομάδα. Ο Ολυμπιακός φέτος αν μη τι άλλο έχει σκαμπανεβάσματα και η ηλεκτρική καρέκλα στην οποία κάθεται ο κάθε προπονητής “έφαγε” τον Μαρτίνεθ. Δεν θα σταθώ τόσο στους λόγους απόλυσης αλλά στο γεγονός ότι η ομάδα καλείται πια να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη συνέχεια με άλλον προπονητή στο τιμόνι, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός μόνο από τον ΠΑΟΚ έχασε πανηγυρικά, που όσο πλασματικό και αν φαντάζει το σκορ, μια ήττα με τέσσερα γκολ στην έδρα σου είναι πάντα βαριά. Αν ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είχε συνεχιστεί, ακόμα και στο σενάριο που έληγε 1-1 το παιχνίδι, τώρα ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος και το κλίμα θα ήταν πολύ πιο ήρεμο και θα είχε ακόμα χρόνο ο Μαρτίνεθ να δουλέψει τα κακώς κείμενα.

Ο Μαρτίνεθ πια έφυγε, όμως, και πλέον το βάρος πέφτει στον Καρβαλιάλ. Ένας προπονητής που δεν εντυπωσιάζει με το βιογραφικό του και θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι εγώ προσωπικά θα τον κρίνω μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, όταν και θα πρέπει να κρίνεται η δουλειά ενός ανθρώπου. Παρόλα αυτά, το μόνο που έχω σαν προσδοκία είναι το ότι ίσως δούμε κάτι διαφορετικό αμυντικά στην ομάδα, που φέτος δεν έχει υπάρξει ομάδα που δεν μας έβαλε γκολ…

Στην Ευρώπη τώρα η κλήρωση έφερε την Φερεντσβάρος. Ομάδα που δεν τρομάζει, και πως θα μπορούσε άλλωστε, καθώς μιλάμε για την τρίτη διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ. Προσοχή, δεν υποτιμώ το Κόνφερενς, ίσα ίσα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον σοβαρό Ολυμπιακό να μαζέψει επιπλέον βαθμούς και να μην μπαίνει σε κληρώσεις σαν αδύναμος, αλλά όταν μέχρι πριν λίγα χρόνια βλέπαμε κληρώσεις για Τσάμπιονς Λιγκ και την φράση “δεν τρομάζει” τις χρησιμοποιούσαμε για ομάδες όπως η Μίλαν, η Μάντσεστερ κτλ δεν μπορώ να αποκαλέσω φόβητρο τους Ούγγρους. Παρόλο που είναι μια καλή ομάδα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πρέπει να μπει σοβαρά σε αυτή την διοργάνωση για να πετύχει ότι καλύτερο μπορεί και στο πρωτάθλημα να είναι κοντά στην κορυφή ώστε όταν έρθουν τα πλέι οφς να κάνει την ολοκληρωτική του επαναφορά. Οι υπόλοιποι, ήδη, έχουν αρχίσει να πέφτουν σε ότι αφορά την απόδοση τους και αυτό είναι κάτι που η ομάδα μας πρέπει να εκμεταλλευτεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *