Home >> Sports >> Επιτέλους Ολυμπιακός!

Επιτέλους Ολυμπιακός!

Δεν μπορώ να ξέρω πως θα εξελιχθεί η φετινή χρονιά για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, αλλά αν μη τι άλλο τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά. Η ομάδα έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε αντιπάλους που πέρυσι αγκομαχούσε να βγάλει φάσεις και στα προκριματικά έχουμε αφήσει ήδη έξω την Γκενκ ενώ είμαστε με το 1.5 πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα ξεκίνησε νωχελικά το καλοκαίρι στα μεταγραφικά αλλά και στο κομμάτι του προπονητή. Παρόλα αυτά η πρόσληψη Κορδόν δεν ήταν για τα μάτια του κόσμου και φαίνεται τώρα πως υπήρχε πλάνο. Αλλά στην Ελλάδα δεν έχουμε υπομονή, εδώ κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης με μεγάλα πορτοφόλια και ψάχνουν παίχτες μέχρι και τέλη Αυγούστου, όποτε προφανώς και ο Ολυμπιακός θα καθυστερεί. Οι μεταγραφές των Σκάρπα, Έζε είναι αρκετά καλές και περιμένουμε να δούμε τους Μπρίνιτς-Ορτέγκα και όποιον άλλον έρθει.

Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι φαίνεται η διάθεση του Μαρτίνεθ να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο με αφόρητο πρέσινγκ που πιστεύω ότι στην Ελλάδα δεν θα μπορέσει καμία ομάδα να το αντιμετωπίσει, πιέζουμε τόσο πολύ που προκαλούμε πολλά λάθη στον αντίπαλο όπου μέχρι στιγμής τα εκμεταλλευόμαστε και σκοράρουμε. Τώρα θα πω αυτά που έλεγα και πέρυσι, ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να δει μπάλα και μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής τα δεδομένα δείχνουν αυτό, προφανώς θα έρθουν και οι γκέλες και θα προκύψουν γκρίνιες αλλά η ουσία είναι ότι έως τώρα οποίος βλέπει την ομάδα την απολαμβάνει.

Μένει να δούμε τώρα ποιος θα είναι ο εξτρέμ και ο επιθετικός, δυο κινήσεις που αν γίνουν ένα-δυο μπαμ θα εκτοξεύσουν την ομάδα και τότε οι βλέψεις του κόσμου θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *