Home >> Sports >> Συγκεντρωμένοι και χωρίς άγχος για το 2-0

Συγκεντρωμένοι και χωρίς άγχος για το 2-0

Γειά σας και πάλι σύγγαυροι!Το ματς του ΣΕΦ πέρασε,με τον επιθυμητό τρόπο και πλέον στρέφουμε το βλέμμα μας στο αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.Πιστεύω οτι η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη στο ματς της Τετάρτης και αν αυτή την φορά μπουν και τα σούτ,θα έχουμε κάνει ενα ακόμα βήμα προς το 2-0.

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΣΕΦ

 Θα ήθελα να πω δύο λόγια για το παιχνίδι της Κυριακής. Είδαμε έναν αγχωμένο Ολυμπιακό στην αρχή, πράγμα που εγώ τουλάχιστον το περίμενα,που δυσκολευόταν να βρει λύσεις,ενώ και τα σουτ 3 πόντων δεν έμπαιναν,αν και ήταν καλές επιλογές.Ο Μανωλόπουλος έκλεισε καλά τους διαδρόμους προς το καλάθι των πρασίνων και όταν είδε ότι ο Ολυμπιακός δεν σταύρωνε σουτ έξω απ’τα 6,75 το γύρισε σε ζώνη.Το ξέσπασμα του Παναθηναικού και το +13,σε συνδιασμό με το 0/8 σουτ σε εκείνο το σημείο ξύπνησαν κακές αναμνήσεις.Όμως ο Ολυμπιακός των μηδέν λαθών δεν γινόταν να απογοητευτεί. Η είσοδος του Σλούκα άλλαξε τελείως τον ρυθμό του ματς και με ένα εντυπωσιακό 18-0,ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά με 28-23.Όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους πλέον και εγώ είχα πάψει να ανησυχώ.Θεωρούσα απίθανο να χάσει ο Ολυμπιακός αυτό το ματς.Ο ΠΑΟ βρέθηκε μολις 1 πόντο μπροστά στο ημίχρονο,με την ομάδα μας να εχει 0/13 τρίποντα.Όλοι πιστεύω ξέραμε οτι στο 2ο ημίχρονο θα μπουν τα σουτ και θα φτάναμε στην νίκη .Έτσι και έγινε.Ο Ολυμπιακός τελείωσε το 2ο ημίχρονο με ένα αξιοπρεπές ποσοστό τριπόντων 6/12 και κέρδισε άνετα. Η διαφορά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αν δεν πατάγαμε φρένο στο τελευταίο τρίλεπτο.Εντυπωσιακός ήταν επίσης ο Ντάνστον,που δίνει απαντήσεις και το βελούδινο σφυρί του Ολυμπιακου,ο Λοτζέσκι,που δείχνει ότι είναι παίχτης για μεγάλα παιχνίδια. Από τον ΠΑΟ στάθηκαν μόνο ο Μαυροκεφαλίδης και ο Φώτσης(για ένα ημίχρονο).Αλλα δεν μπορείς να χάσεις απο τον Μαυροκεφαλίδη.Μην τρελαθούμε.Ας βάλει και 30 πόντους αύριο.Ο Ολυμπιακος δεν χάνει από έναν παίχτη,ούτε καν απο δύο.Ο ΠΑΟ θα χρειαστεί και άλλους πρωταγωνιστές αν θέλει να έχει τύχη στην σειρά.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

 Στο ΟΑΚΑ τώρα, περιμένω την ίδια προσέγγιση απο πλευράς Παναθηναικού.Να βάλει τα ίδια δύσκολα που έβαλε στο ΣΕΦ και με την βοήθεια του κόσμου του να την διατηρήσει αυτή την δυσκολία.Το θέμα είναι κατά πόσο θα το αφήσει ο Ολυμπιακός να συμβεί αυτό. Κακά τα ψέματα η σειρά των τελικών εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ολυμπιακό και το πώς αυτός θα παρουσιαστεί. Θεωρώ απίθανο να σπάσουμε πάλι τα καλάθια από την γραμμή του τριπόντου,οπότε αυτή θα είναι μια αρχή για να αγχώσουμε ακόμα πιο πολύ τον ΠΑΟ. Ο οποίος ΠΑΟ ίσως να μην έχει ούτε αυτή την φορά τον Μπατίστα,που σημαίνει οτι η κύρια απειλή του θα είναι πάλι ο Μαυροκεφαλίδης. Εγώ να σας πω τι θα έκανα; Θα έπαιρνα Καββαδά αντί Κατσίβελη στην 12αδα. Ο Μαυροκεφαλίδης δυσκολεύτηκε αρκετά με τον Αγραβάνη,περισσότερο απ’ότι με Ντάνστον και Χάντερ. Γιατί λοιπόν να μην παίξει και ένα τρίλεπτο ο Καββαδάς; Ίσα ίσα να τον κουράσει λίγο παραπάνω με την δύναμη του. Τέλοσπαντων,το τεχνικό τιμ γνωρίζει καλύτερα.Πιστεύω επίσης οτι ο ΠΑΟ θα βρει κάποια σουτ με τον Σλότερ,αυτά που λέμε σουτ έδρας. Εκεί θα χρειαστεί προσοχή και θα πρέπει να απαντηθούν για να μην πάρει ψυχολογία ο ΠΑΟ. Επίσης,θέλει προσοχή και ο Φώτση.Το θεωρώ απίθανο να ξαναπαίξει 38 λεπτά ή αν ξαναπαίξει απλά θα κουραστεί και δεν θα υπάρχει στο 2ο ημίχρονο(όπως στο ΣΕΦ),αλλά του συγκεκριμένου το λεέι η καρδούλα του.

 Λοιπόν γερά και δυνατά θρύλε μου.Έχω πει ότι και με 3-2 πάλι πρωτάθλημα παίρνουμε.Αλλά δεν θα μας χάλαγε και ένα 3-0!!Δύσκολο βέβαια αλλα ποτέ δεν ξέρεις.Αμυντική προσήλωση αύριο και ενα ποσοστό 36-37% στα τρίποντα και δύσκολα δεν θα φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα!! ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!

Υ.Γ.1. Ο Κώστας Σλούκας εκτός απο τις μετοχές του τις οποίες ανέβασε,έστειλε και μήνυμα ότι είναι ήδη ηγέτης του Ολυμπιακού.

Υ.Γ.2. Ο Σπανούλης όσο άστοχος ήταν στην επίθεση,τόσο φοβερός ήταν στην άμυνα και μυαλωμένος. Βασιλάκη,είσαι μεγάλος.

Υ.Γ.3. Ο άλλος έφτυσε τον κόσμο όταν το ματς είχε κριθεί. Το θέμα είναι οτι δεν τον γουστάρουν ούτε οι Ολυμπιακοί,ούτε οι Παναθηναικοί. Κάποια πράγματα που λες δεν ξεχνιούνται.

Υ.Γ.4. Πέτγουει μην ακούς τίποτα. Εδώ κάποιοι άσχετοι έχουν βγάλει μέχρι και τον Σπανούλη “λίγο” και “γέρο”.Σε εσένα θα κολλούσαν;

Μην τους ακούς καν!

Υ.Γ.5. ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *