Home >> Sports >> Σημασία έχει όταν θα βγει να τραγουδήσει η χοντρή

Σημασία έχει όταν θα βγει να τραγουδήσει η χοντρή

Καλησπέρα αγαπητοί μου φίλοι. Πάει πολύς καιρός από την τελευταία φορα που διαβάσατε άρθρο μου και ζητώ,ταπεινά,συγγνώμη για αυτό.
Βλέπετε οι υποχρεώσεις ήταν πολλές αυτόν τον καιρό και ήταν αδύνατο να καθίσω να γράψω. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθούσα κιόλας. Γι’ αυτό θα τα πούμε απόψε μαζεμένα. Τόσο τα καλά,όσο και τα κακά.


Η χρονιά δεν ξεκίνησε όπως την περιμέναμε αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Εμένα δεν με νοιάζει πώς ξεκινάει μια χρονιά,αλλά το πώς τελειώνει. Το θέμα
είναι ότι η ομάδα έχει κάνει λάθος προγραμματισμό. Παραδέχομαι επίσης το λάθος μου που υποστήριζα ότι ο Αγραβάνης μπορεί να ανταπεξέλθει ως 2ο 4αρι.
Δυστυχώς δεν μπορεί. Ο Στρόμπερι απ’ο την άλλη ομολογώ ότι δεν τον περίμενα τόσο κακό. Αν και τελευταία δείχνει να ανεβαίνει,αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα αυτός.
Οι άλλες δυο κινήσεις,οι ”καλές” κινήσεις δείχνουν να βαδίζουν σε καλύτερα μονοπάτια. Ο Γιάνγκ έδειξε και σήμερα στην Πυλαία αλλά και την Παρασκευή στο Μιλάνο
πως αν συνεχίσει έτσι θα μας κάνει να ξεχάσουμε πολύ γρήγορα τον Ντάνστον. Ο Χάκετ από την άλλη δείχνει τωρα που προσαρμόζεται σιγά σιγά ότι θα είναι πολύ κομβικός για τον Ολυμπιακό.
Επίσης του ταιριάζει να παίζει μαζί με τον Σπανούλη και με αυτόν πρέπει να βρίσκεται στο παρκέ. Σαν ένα δίδυμο Σπανούλη-Λο που έκανε φοβερά πράγματα.


Το θέμα πλέον είναι η ομάδα να στηριχτεί απο την διοίκηση,ο Σφαιρόπουλος να αφήσει τους εγωισμούς,και να πάρουν παίχτη άμεσα.
Οταν λέω άμεσα εννοώ μέσα στον Νοέμβριο γιατί όποιος έρθει πρέπει να βρει χημεία και ρυθμό ώστε να είναι έτοιμος για τα κρίσημα του ΤOP 16.
Πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος μπορεί να είναι ο Παπανικολάου,που έχει να παίξει μπάσκετ από τον Απρίλιο .Κοινώς, εγώ θα έδινα πίστωση χρόνου στον Στρόμπερι,μιας και δεν γίνεται να ξέχασε το μπάσκετ που έπαιζε 
στην Καρσίγιακα και θα έπαιρνα παίχτη να στηρίξει τον Πρίντεζη. Αν έρθει ο Παπ μπορεί να παίξει και ο ίδιος κάποια λεπτά στο 4,αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μπορεί και ο Παπαπέτρου να παίξει εκεί. Έχει και το σώμα αλλά και το ύψος.
Πρέπει να γίνει έτσι γιατί ο Πρίντεζης δεν μπορεί να παίζει στα κόκκινα όλη την σεζόν.Επίσης απορώ με την κίνηση Μιλουτίνοφ. Όχι με το γιατί αποκτήθηκε,αλλά με το γιατί δεν παίζει. Ας πούμε μέχρι και σήμερα που τραυματίστηκε ο Χάντερ
έπαιξε μόλις 8 λεπτά,ενώ και στην Ευρωλίγκα έχει παίξει ελάχιστα. Γιατί,λοιπόν, χαραμίσαμε μία θέση ξένουν,για να πάρουμε έναν παίχτη που δεν παίζει; Τέλοσπάντων,ο χρόνος θα δείξει.
Η ομάδα θέλει στήριξη και ψυχραιμία. Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα τον Νοέμβριο και κανείς δεν το έχασε. Απλά,πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα όσο είναι ακόμα νωρίς,πριν να είναι πολύ αργα.


Υ.Γ.1.Κόουτς δεν είναι κακό να κάνεις λάθη,κακό είναι να μην τα αναγνωρίζεις.


Υ.Γ.2.Οι πρόεδροι θα στηρίξουν την ομάδα είμαι σίγουρος για αυτό πρέπει να την στηρίξουμε όμως και εμείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *