Home >> Sports >> Προσοχή μην έχουμε τα ίδια

Προσοχή μην έχουμε τα ίδια

Ο Ολυμπιακός μας δείχνει να έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά την χρονιά. Πέρασε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ άνετα και έχει πετύχει ήδη το 2/2 στην Ελλάδα.Έχει κάνει κάποιες εντυπωσιακές μεταγραφές και δείχνει φέτος να έχει έναν αξιόλογο προπονητή στον πάγκο του. Όλα καλά μέχρι στιγμής.

Μην ξεχνάμε όμως ότι και πέρυσι κάπως έτσι ήταν τα πράγματα ίδια περίοδο. Η ομάδα πέρναγε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χάσι ήταν αρχιτέκτονας και η ομάδα είχε πετύχει διάνα με τις μεταγραφές. Και μετά, κατηφόρα. Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να εφησυχαστεί, η ομάδα είναι καινούρια, φαίνεται αρκετά πιο δουλεμένη, αλλά δεν πρέπει ούτε να καταστροφολογούμε, ούτε να θριαμβολογούμε. Κάθε πράγμα στον καιρό του.

Έρχονται δύσκολα ματς, με πρώτο του Αστέρα Τρίπολης που πέρυσι μας είχε στερήσει βαθμούς μεσα στην έδρα μας, ενώ μετά έρχεται το ίσως πιο σημαντικό ματς στην Ευρώπη, που θα καθορίσει την συνέχεια της ομάδας απέναντι στην Μπέτις. Η ομάδα πρέπει να τα δει ένα ένα και να τους δώσει ανάλογη προσοχή.Σίγουρα η Ευρώπη εξιτάρει, αλλά το πρωτάθλημα δεν γίνεται να χαθεί για 2η σερί χρονιά. Όχι όταν λέγεσαι Ολυμπιακός. Όχι όταν έχει παίχτες όπως ο Φορτούνης, ο Λάζαρος, ο Ποντένσε και φυσικά ο τεράστιος Γιάγια Τουρέ.

Η ομάδα θα παίξει μπάλα φέτος και καλύτερη από αυτή που ήδη παίζει, ο Μάρτινς δεν “φέρνει” σε Χάσι, είναι ένας αξιόλογος προπονητής και ξέρει τι ζητάει από την ομάδα. Απλά θέλει χρόνο και ο ίδιος. Πρέπει να συμβουλευτεί και να μάθει τα περσινά παθήματα της ομάδας ώστε να μην πάθει τα ίδια. Υπομονή και όλα θα γίνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *