Home >> Sports >> Οι Warriors…ήταν Warriors

Οι Warriors…ήταν Warriors

Oι τελικοί τελείωσαν… Oι Golden States Warriors είναι οι πρωταθλητές για το 2015 με 4-2 απέναντι των Cleveland Cavaliers. Πολλοί, λένε δίκαια ότι είναι πρωταθλητές αλλά είναι τελείως αλήθεια αυτο; Γιατί  υπάρχει αυτό το ερώτημα σε σχέση με την δύναμη των αντιπάλων τους στον τελικό. Σε όλη τη σεζόν ήταν η καλύτερη ομάδα και στα playoffs ,αλλα στο τελικό δεν είχαν σοβαρή αντίσταση απο τους ταλαιπωρημένους από τους τραυματισμούς Cavaliers. Ο Lebron James απέδειξε γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Οτιδήποτε και να έκαναν οι Warriors ηταν ασταματήτος, ακόμα και  ο MVP των τελικών Andre Iguadala δεν κατάφερε να τον σταματήσει,με το Lebron να βάζει 35 πόνους ανά παιχνίδι και 13 ριμπάουντ και 8,5 ασιστ κάνοντας τον, τον μόνο παίχτη που το έχει πραγματοποιήσει αυτο, στην ιστορία του NBA,δηλαδή, να ειναι πρώτος και στις τρεις στατιστικές ,η ομάδα του όμως δεν ηταν πλήρεις και οι υπόλοιποι παίχτες δεν αντάξιοι των περιστάσεων. Δεν θα ήταν το ίδιο με τον Kyrie Irving και με τον Kevin Love και τα συστήματα για να καλύψουν τα κενά του David Blatt έμειναν άκαρπα. Τελικά δεν μετράνε οι δικαιολογίες και οι ατυχίες μόνο το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στους Golden States Warriors για την καταπληκτική σεζόν και τα καταπληκτικά playoffs που κάνανε και όλη η ομάδα απέδειξε ότι μετά από δυο χρόνια προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς με υπομονή, κατάφεραν να φέρουν πρωταθλήματα στο Όκλαντ. Είναι σαν σύνολο η πιο ταλαντούχα ομάδα από όλες και η πιο πλήρης ομάδα του πρωταθλήματος και το βάθος του πάγκου τους ήταν το κλειδί για αυτο το πρωτάθλημα.


Τώρα, η επόμενη μερα για τους Cleveland Cavaliers. Ο Lebron του χρόνου θα ειναι 31 και έχει την επιλογή να φύγει απύ την ομάδα του, αλλα δεν θα φύγει,διότι έχει δώσει μια υπόσχεση στην πόλη του και το 2016 έχει την επιλογή για τεράστιο συμβόλαιο γιατί θα ανοίξει το salary cap των Cavaliers . Ο kyrie Irving θα ειναι υγιής από τον Οκτώβρη και μετά αλλά θα είναι ακόμα πιο ώριμος και θα δούμε τι θα κάνει και ο Love έχει την επιλογή να φύγει απο την ομάδα, και η θέση του David Blatt δεν ειναι σίγουρη,καθώς κάποια δημοσιεύματα λένε οτι έχει χάσει τον σεβασμό των παιχτών του, οι οποίοι δεν τον ακούνε.


Η κατάσταση θυμίζει λίγο την πρώτη χρονια του Lebron στο Miami όπου έχασε τον πρώτο τελικό αλλά η απόδοση του ήταν πολυ διαφορετική τότε με τώρα. Φέτος, έκανε εκπληκτικούς τελικούς, τα προγνωστικά βάζουν είδη τους Cavaliers για τους πιθανότερους διεκδικητές του πρωταθλήματος του 2016 αλλα θα ειναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα του χρόνου συγκριτικά με φέτος καθότι επιστρέφουν όλοι οι superstar.


Τωρα η επόμενη μέρα για τους Golden States Warriors παρά κάποιες μικρές αλλαγές του ροστερ τους όπως ο Lee, θα μείνουν μάλλον σχεδόν οι ίδιοι αφού είναι μια πετυχημένη συνταγή αλλά και αυτοί δεν θα κάνουν περίπατο όπως φέτος. Δυσκολεύει το NBA και ο τρόπος παιχνιδιού τους δεν θα ειναι πια τόσο απρόβλεπτος. Για να κλείσουμε, πάλι συγχαρητήρια στους Warriors και περιμένουμε με ανυπομονησία τους καινούριους πρωταθλητές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *