Home >> Sports >> ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΡΙΣΚΑ

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΡΙΣΚΑ

Καλησπέρα σύγγαυροι!

Μετά από μια γερή δόση καλοκαιριού είμαι και πάλι εδώ προκειμένου να πω δυο λόγια για τις κινήσεις του Ολυμπιακού μας και την νέα δύσκολη χρονιά που έρχεται.

ΡΙΣΚΟ ΣΤΟ 5

Ο Ολυμπιακός προτίμησε να πάει στο 5 με τον ερχόμενο από τραυματισμό Γιάνγκ, τον άπειρο Μπίρτς και τον…Μιλουτίνοφ. Εμένα προσωπικά δεν με καλύπτουν οι συγκεκριμένοι παίχτες καθώς περίμενα κάτι περισσότερο στην θέση αυτή. Ο Γιάνγκ είναι εξαιρετικός αλλα δεν τον έχουμε δει σε διάρκεια και ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και θέλει πολύ προσοχή. Αν ο Γιάνγκ είναι αυτός που όλοι περιμένουμε να είναι τότε όλα θα πάνε καλά. Ο Μιλουτίνοφ πάλι ξέρουμε ότι έμεινε λόγω Μπουρούση και πως και φέτος θα έχει ρόλο 5-6 λεπτών. Ο Μπίρτς τώρα λένε πως είναι εξαιρετικός αμυντικός και ριμπάουντερ. Προσωπικά δεν έχω άποψη γιατί δεν τον έχω δει, αλλά ο Ολυμπιακός συνήθως πετυχαίνει διάνα στους αθλητικούς σέντερ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στην περιφέρεια ο Ολυμπιακός φαίνεται να κατάλαβε επιτέλους πως αν δεν έπαιρνε παίχτη να ξεκουράζει και να απελευθερώνει τον Σπανούλη, ο αρχηγός θα ξεζουμιζόταν. Για αυτό πήρε τον Γκριν που εγώ θεωρώ θα αποδειχτεί εξαιρετικός παίχτης μιας και έχει αδιαμφισβήτητο ταλέντο και είναι και στην καλύτερη ηλικία. Έχει καλό σουτ και πολύ καλό drive προς το καλάθι. Σε συνδυασμό με τους Σπανούλη, Χάκετ και Μάντζαρη (δεν θα είναι 2η σερί σεζόν τόσο κακός) συνθέτουν μια εξαιρετική περιφέρεια. Γενικά θεωρώ πως η ομάδα από το 1 εως το 3 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες όπως η Φενέρ,η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ.

ΕΠΑΘΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΣΤΟ 4

Για μία ακόμα χρονιά πάμε να ξεζουμίσουμε τον Πρίντεζη γιατί τελευταία στιγμή είπαμε να στηρίξουμε τους Έλληνες. Όταν κυνηγούσαμε Ουάιτ δεν το σκεφτόντουσαν αυτό; Πέρυσι φάνηκε όσο ποτέ άλλοτε η έλλειψη ενός 4αριού πίσω από τον Πρίντεζη και φέτος που η χρονιά θα είναι ακόμα πιο απαιτητική δεν παίρνουν 4αρι και ρισκάρουν με το να κάψουν και Παπαπέτρου και Αγραβάνη καθώς ΚΑΝΕΙΣ από τους δύο δεν μπορεί να παίξει ως 4αρι παρά μόνο ελάχιστα λεπτά και κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες. Ο Παπαπέτρου είναι 3αρι και ο Αγραβάνης όσα καλά ματς έχει κάνει τα έχει κάνει ως 5αρι. Πήρε πέρυσι τις ευκαιρίες του και δεν τις αξιοποίησε. Μακάρι φέτος να τους βγει αλλά θεωρώ πως Δεκέμβρη-Γενάρη θα ψάχνουμε παίχτη στο 4.

Κλείνοντας να πω πως η χρονιά θα είναι εξαρχής απαιτητική και με παιχνίδια do ordie. Τέλος η ανούσια regular season. Πλέον μια ήττα τον Νοέμβριο μπορεί να σου στοιχίσει στην τελική κατάταξη, ενώ και στην Ελλάδα ο ΠΑΟ έχει κάνει πολύ δυνατές κινήσεις. Για αυτό όμως θα τα πούμε άλλη φορά. Η Ευρωλίγκα θέλει εξαρχής την μεγαλύτερη προσήλωση και να μην γίνουν γκέλες. Πρέπει να αποδείξουμε ότι η περσινή χρονιά ήταν μια κακή παρένθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *