Home >> Sports >> ΚΕΡΔΙΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

Πέρασε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό μας.Ένα παιχνίδι που έκρινε πάρα πολλά τόσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και για τον Πάουλο Μπέντο. Ο Μπέντο πριν το ματς με τον ΠΑΣ βρισκόταν σε αρκετά δύσκολη θέση, άσχετα αν από την διοίκηση έβγαινε το αντίθετο, ενώ και η διαφορά διατηρήθηκε στα επιθυμητά επίπεδα.Τώρα ο Ολυμπιακός κέρδισε ηρεμία και ώθηση για την συνέχεια. Πρέπει όμως να αλλάξουν αρκετά.

Αρχικά πρέπει ο Μπέντο να ανοίξει το ροτέϊσον. Δεν νοείται σε αυτόν τον Ολυμπιακό να μην παίζει ο Τσόρι, ο Καμπιάσο και ο Πάρντο να είναι αλλαγή του Ελιουνούσι. Σίγουρα η ομάδα έχει κενά κυρίως στην άμυνα και τις πτέρυγες για τα οποία δεν φταίει ο Μπέντο, αλλά έχει παίχτες που θα μπορούσε να χρησιμοποιεί πιο συχνά. Ήδη οι Μιλιβόγεβιτς-Φορτούνης δείχνουν να έχουν σκάσει, πράγμα που είναι και αποτέλεσμα της κακής φυσικής κατάστασης που έχει η ομάδα. Αυτά είναι βασικά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν αν δεν θέλουν στην ομάδα δυσάρεστες εκπλήξεις. Θυμίζω πως ο Ολυμπιακός έχει και τα 3 ντέρμπι εκτός έδρας στον 2ο γύρο. Για μεταγραφές φυσικά και δεν το συζητώ καν καθώς είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται τουλάχιστον 2 παίχτες στην άμυνα.

Κατά τ’ άλλα όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε και τα θετικά αυτού του πρώτου γύρου τα οποία δεν είναι άλλα από την διαφορά στο πρωτάθλημα και την πρόκριση, έστω ως 2οι,στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ και την σταθερή χρησιμοποίηση των Ρέτσο-Μανθάτη. Eντάξει, χάθηκε η 1η θέση, δεχόμενοι ισχυρό πλήγμα στον εγωισμό της ομάδας, αλλά όπως διαπιστώσαμε και από την κλήρωση, η θέση στον όμιλο είναι κυρίως θέμα γοήτρου. Μπιλμπάο για ΑΠΟΕΛ, Οσμανλισπόρ για Ολυμπιακό. Αυτό λέει πολλά. Τώρα που είπαμε για την κλήρωση, η κληρωτίδα μας χαμογελάει για 3η σερί χρονιά. Ντνίπρο πρόπερσι, Άντερλεχτ πέρυσι, τρίτη και φαρμακερή λοιπόν;

Μακάρι,αλλά όπως είπαμε πρέπει να αλλάξουν βασικά πράγματα. Αλλιώς ο τωρινός Ολυμπιακός αποκλείεται και μάλιστα εύκολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *