Home >> Sports >> Αυτό το πρωτάθλημα δεν πρέπει να χαθεί

Αυτό το πρωτάθλημα δεν πρέπει να χαθεί

Ο Ολυμπιακός βαδίζει αργά και σταθερά για την πρωτιά της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, μια πρωτιά που θα του δώσει ένα ισχυρό πλεονέκτημα στα πλέι οφς, αρκεί όμως μόνο αυτό; Η ομάδα στα μάτια μου απoδυναμώθηκε αρκετά με την πώληση του Ποντένσε, το ματς μέσα στον Ατρόμητο το έδειξε αρκετά αυτό καθώς η ομάδα έχει τρομερό πρόβλημα όταν αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες και αυτό φαίνεται και στο τωρινό ματς με την Λαμία με την ομάδα να βρίσκεται 1-0 πίσω, καθώς την ώρα που γράφεται το άρθρο αυτό η αναμέτρηση είναι στο ημίχρονο (τελικό 3-2). Δεν ξέρω πώς η ομάδα θα μπορεί να βρίσκει το εύκολο γκολ, ειδικά αν δεν της βγει ο Μορ.

Ο Φλεβάρης είναι ένας πολύ κρίσιμος μήνας, θα κριθεί η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, που βέβαια δεν νομίζω ότι πολυενδιαφέρει και κάποιον μιας και όλοι ξέρουμε ότι ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Κρίνεται η συνέχεια στο κύπελλο, ένα τρόπαιο που έχει να κατακτηθεί αρκετά χρόνια από την ομάδα, και φυσικά η πρωτιά της κανονικής περιόδου. Είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την ομάδα καθώς κανείς δεν θα δεχτεί 3η σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα. Πλέον η ομάδα έχει μόλις ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι να δώσει, αυτό στην Tούμπα, που με ένα θετικό αποτέλεσμα εκεί τότε η ψυχολογία ανεβαίνει και γεμίζεις τον αντίπαλο με επιπλέον θέματα.

Δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με το θέμα της πολυιδιοκτησίας μεταξύ Ξάνθης και ΠΑΟΚ αλλά θα είναι έγκλημα να μην αφαιρεθούν βαθμοί και από τους δύο. Δεκτό το να κρίνονται οι τίτλοι στα γήπεδα άλλα εδώ δεν κρίνεται κανένας τίτλος στα γήπεδα όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα.Ο Ολυμπιακός πρέπει να αφοσιωθεί στον στόχο του και να μην βασίζεται στο μείον που μπορεί να φάει ο ΠΑΟΚ ώστε να πάρει πλεονέκτημα.

Υ.Γ.1.Κρίμα που έτυχε να έχουμε φέτος πλει οφς, είχαμε μεγάλη ευκαιρία για αήττητο πρωτάθλημα, τώρα με πλέι οφς θα είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί αυτό.

Υ.Γ.2. Πέδρο Μάρτινς κάποτε ο Φερέιρα είχε προκαλέσει την απόλυση σου, νομίζω στην Tούμπα θα έχεις και εσύ την ευκαιρία σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *