Home >> Sports >> Ανασύνταξη και κίνητρο τώρα!

Ανασύνταξη και κίνητρο τώρα!

Ο Ολυμπιακός από την αρχή της χρονιάς δείχνει μια ομάδα χωρίς έμπνευση, χωρίς κίνητρο και χωρίς ταυτότητα. Αυτό το πράγμα δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά στο τι οφείλεται, είναι θέμα που δημιουργήθηκε λόγω Μπλατ; Είναι θέμα που δημιουργήθηκε λόγω των δικαστικών διαμαχών των αφων με τον πατέρα τους που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση κάποιων πληρωμών; Έχει να κάνει με τις κακές επιλογές παιχτών; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.Ο Μπλατ αποτελεί παρελθόν, οι πληρωμές γίνονται κανονικά, οι ξένοι είναι παίχτες με εμπειρία στην Ευρώπη όπως ο Κουζμινσκας, ο Πολ και ο Ρουμπιτ. Άρα τι φταίει;

Πιστεύω πως η ομάδα έχει «αρρωστήσει» λόγω των πολλών αλλαγών στις θέσεις των παιχτών (τριάρια πάρθηκαν για 4αρια, 5αρια για 4αρια κτλ).Για 2η σερί χρόνια η ομάδα χτίζεται όπως να ναι.Οι παίχτες που ήρθαν δεν είναι κακοί αλλά δεν μπορούν να λειτουργήσουν όλοι το ίδιο όταν δεν παίζουν στις θέσεις τους. Φωνάζαμε από την αρχή του καλοκαιριού, από τον Απρίλιο συγκεκριμένα όταν και ουσιαστικά τελείωσε η περσινή χρόνια ότι η ομάδα θέλει ένα 5αρι, έναν rim protector, για να δείχνει 10 ποιοτικά λεπτά ξεκούρασης στον Μιλουτίνοφ. Αυτός ο παίχτης δεν ήρθε ποτέ, αντίθετα ήρθε ένα 4αρι με μηδαμινή έφεση στην άμυνα. Θέλαμε Γκαρντ ηγέτη και ήρθε το στοίχημα Μπόλντγουιν ο οποίος είναι το λιγότερο εκνευριστικός και φαίνεται σαν να μας κάνει χάρη που παίζει σε εμάς και αντί να έρθει ένας παίχτης δίπλα του με πιο οργανωτικά χαρακτηριστικά ήρθε ο Τσέρι.

Πλέον όμως φαίνεται πως η ομάδα από άποψη κινήσεων μπαίνει σε μια σειρά. Ήρθε ο Ριντ ο οποίος σίγουρα θα προσφέρει περισσότερα στην ρακέτα από όσα βλέπουμε από τον Ρούμπιτ ως τώρα ο οποίος θα πρέπει να κατέβει στο 4 που είναι η φυσική του θέση και φυσικά ο Κουζμίνσκας στο 3. Περιμένουμε και τον Ρότσεστι ο οποίος θα προσφέρει αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια όπως και οργάνωση.

Η χρόνια δεν έχει χαθεί, είμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική, αν οι αλλαγές πιάσουν και στηρίζουν ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες για 8αδα, το θέμα είναι να υπάρχει λογική και να δοθεί κίνητρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *