Home >> Sports >> Θρύλος είσαι και θαυμαστά τα έργα σου!

Θρύλος είσαι και θαυμαστά τα έργα σου!

Μεγάλη νύχτα αυτή που ζήσαμε την Πέμπτη, αγχωτική μεν αλλά ονειρική δε. Σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ και ειδικά σε αυτό το επίπεδο όλα κρέμονται σε μια κλωστή και ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την πρόκριση με το γκολ του Χασάναρου 2 λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90 λεπτών. Μια πρόκριση που δεν μπορούσε να μην έρθει για τον Ολυμπιακό καθώς προσωπική μου άποψη είναι ότι και στα δυο παιχνίδια με τους Ολλανδούς ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος.

Η ομάδα έχει αλλάξει στάτους σαν σύλλογος στην Ευρώπη και σε αυτό είχα αναφερθεί σε προηγούμενο μου άρθρο και έλεγα πως πρέπει να γίνει και το βήμα παραπάνω αγωνιστικά. Το ότι βρισκόμαστε για 2η σερί χρονιά στους 16 ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι πολύ σημαντικό και κάτι το οποίο δεν το έχουμε πετύχει ποτέ. Επίσης το να αποκλείεις μια ομάδα με την ιστορία και την φανέλα της Αϊντχόφεν η οποία διεκδικεί στα ίσα το ολλανδικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι σαφώς πολύ πιο ανταγωνιστικό από το δικό μας νομίζω λέει πολλά. Πλέον δεν υπάρχει αντίπαλος στην Ευρώπη που να “τρομάζει” την ομάδα πέρα από κάτι κλασικές υπερδυνάμεις.

Τώρα σε ότι αφορά την συνέχεια στο Γιουρόπα λιγκ η κληρωτίδα φυσικά και δεν μας χαμογέλασε, όπως δεν μας έχει χαμογελάσει ποτέ σε αυτή την φάση, καθώς τις περισσότερες φορές που η ομάδα δείχνει ικανή για το βήμα παραπάνω θα της έρθει αντίπαλος μια ομάδα από πολύ πιο δυνατό πρωτάθλημα και φέτος όχι μόνο ήρθε μια τέτοια αλλά ήρθε και πιο συγκεκριμένα η Άρσεναλ η οποία μπορεί μεν να είναι χειρότερη από πέρυσι αλλά 2η σερί χρονιά θεωρώ ότι δεν την αφήνεις εκτός, καθώς φέτος θα είναι πολύ πιο υποψιασμένοι και διψασμένοι για εκδίκηση και αυτό φοβάμαι θα είναι πολύ καθοριστικός παράγοντας. Βέβαια, ίσως να έχει και διαφορετική μετάφραση καθώς όλο το άγχος θα το έχουν εκείνοι και αυτό ίσως λειτουργήσει ευεργετικά για εμάς.

Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να αφήσει εκτός την Άρσεναλ, και βρεθεί στους 8 τότε ο δρόμος για τους 4 θα είναι ορθάνοιχτος με τα ζευγαρώματα που προέκυψαν από την κλήρωση καθώς αρκετές δυνατές ομάδες έπεσαν μεταξύ τους. Ότι και αν γίνει όλοι μας θα ζούμε με ένα όνειρο τρελό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *