Home >> Sports >> Βασίλης, ο ΜΕΓΑΣ, ηγέτης!

Βασίλης, ο ΜΕΓΑΣ, ηγέτης!

Η EuroLeague σε συνέχεια άλλων αφιερωμάτων της σε παίχτες που σημάδεψαν τη διοργάνωση και τη βοήθησαν να αναπτυχθεί στην πορεία των χρόνων, έστρεψε το φακό της στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά και τον ανυπέρβλητο Βασίλη Σπανούλη. 

Αρκετοί είναι εκείνοι που θα εγείρουν αντιρρήσεις σχετικά με το θρύλο που έχει πλέξει ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής των, πολλών, τελευταίων ετών. Θεωρούμε πως είναι άνευ σημασίας να αραδιάσουμε τα επιτεύγματα του τεράστιου ηγέτη. Ελπίζουμε, σε αρκετά χρόνια, να του κάνουμε ένα πλούσιο αφιέρωμα, όταν ολοκληρώσει την πορεία του στο άθλημα. Μία προσωπική εμπειρία μόνο, προκειμένου να δείξουμε τη συνεισφορά του “δικού μας” Βασίλη στην ομάδα. 

Αγωνιστική περίοδος 2009/10, η ομάδα δια πυρός και σιδήρου κάμπτει την αντίσταση της Παρτίζαν στον ημιτελικό που έλαβε χώρα στο Παρίσι και προκρίθηκε στον τελικό απέναντι στη Μπαρτσελόνα του Τσάβι Πασκουάλ. Στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα του τροπαίου, κάθισαν στο ίδιο βάθρο οι δύο προπονητές (Γιαννάκης-Πασκουάλ) και οι δύο αρχηγοί (Παπαλουκάς-Γκριμάου).  Εκεί, πέραν των καθιερωμένων δηλώσεων, επισημάνθηκε τόσο από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου όσο και από τον αρχηγό και κατά συνέπεια εκπρόσωπο των παιχτών, ότι πρώτος στόχος της χρονιάς ήταν το πρωτάθλημα , ενώ το δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ βρισκόταν εκατοστά δίπλα τους…

Ακολουθεί το ντοκυμαντέρ της EuroLeague:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *