Home >> Sports >> Αδικεί τον εαυτό του

Αδικεί τον εαυτό του

Ολοκληρώθηκε και ο πρώτος γύρος των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει αυτές τις 3 αγωνιστικές με μοναδικό θετικό αποτέλεσμα την νίκη του επί της Μαρσέιγ. Μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για την συνέχεια καθώς έχει το πάνω χέρι για την συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου οι πιθανότητες διάκρισης είναι πολύ περισσότερες, ενώ και σε ότι αφορά την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι χαμένος και από χέρι. Η απόσταση από την Πόρτο είναι στους 3 βαθμούς και γενικά δεν τρομάζει και αυτή σαν ομάδα. Πάμε όμως να δούμε τι περισσότερο θα μπορούσε να είχε καταφέρει η ομάδα.

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων όπως αναφέρθηκε πιο πάνω ολοκληρώθηκε με νίκη του Ολυμπιακού χάρη στο γκολ του Χασάν στο 90ο λεπτό του αγώνα. Η νίκη αυτή του έδωσε μια ψυχολογία και ένα αβαντάζ το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε καθώς την επόμενη αγωνιστική στο Οπόρτο αδίκησε πραγματικά τόσο πολύ τον εαυτό του που μόλις τελείωσε το παιχνίδι όλοι λέγαμε το πόσο κρίμα είναι που ήρθε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός μετά από ένα ολέθριο λάθος του Μπουχαλάκη, λάθος που για τέτοιο επίπεδο είναι απαγορευτικό βρέθηκε πίσω στο σκορ και στην ουσία δεν απείλησε ιδιαίτερα την Πόρτο, ενώ είχε την κατοχή. Στο τέλος έφαγε και το 2ο γκολ που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό σε ότι αφορά πιθανή ισοβαθμία. Το ματς με την Πόρτο δεν ήταν για να χάσουμε, με ένα Χ έστω ο Ολυμπιακός θα ήταν καβάλα στο άλογο αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και η ιστορία έγραψε 2-0.

Η 3η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου βρήκε την ομάδα να ταξιδεύει στο Μάντσεστερ και ενώ όλη την ομάδα διαβάζαμε περί ροτέισον του Γκουαρντιόλα και σημαντικές αλλαγές βασικών παιχτών είδαμε μια Σίτι με όλο το βαρύ πυροβολικό μέσα. Ο Ολυμπιακός το πάλεψε και αδίκησε ξανά τον εαυτό του καθώς πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο, ενώ είχε και πολύ παθητικό ρόλο. Κανείς δεν περίμενε να πάρουμε την νίκη, ούτε καν την ισοπαλία, αλλά η εικόνα της ομάδα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Η ήττα όμως ήταν αναπόφευκτη και από δω και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε τις επόμενες 3 αγωνιστικές, να κλειδώνουμε το Γιουρόπα λιγκ και να στοχεύσουμε για το κάτι παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ, τίποτα δεν έχει κριθεί και ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς μας έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει το αδύνατο δυνατό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *