Home >> Madman of the village >> Πόσο ταλιμπανονεάρτενταλ είσαι Έλληνα;

Πόσο ταλιμπανονεάρτενταλ είσαι Έλληνα;

Εχθές (προχθές), 9.5.2018 ψηφίστηκε το άρθρο για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια με 161 ψήφους, παρόντων 264 βουλευτών. Από τους πολιτικούς αρχηγούς υπερψήφισαν ο Αλέξης Τσίπρας, η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Καταψήφισαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο Μητσοτάκης στον ρόλο του Μητσοτάκη junior, καλό θα είναι από τις επόμενες εκλογές να μην τονίζει ότι είναι φιλελεύθερος κλπ, αν δεν μπορεί να εκπροσωπήσει με την ψήφο του την έννοια του μεταρρυθμιστή φιλελεύθερου, που θέλει να προσδώσει στον ίδιο και στον κόμμα του κατά τα λεγόμενα του και μόνο. Κατά τα λοιπά υπάρχουν και εξαιρέσεις από το κόμμα της ΝΔ. Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Νίκη Κεραμέως αλλά και η Κατερίνα Μάρκου ψήφισαν το άρθρο.

Σε πιο ειδικό πλαίσιο όσον αφορά την γενικότερη συζήτηση, το ορθολογικό δεν εφάπτει με τον λαϊκιστή και συνάμα εθνικιστή Έλληνα (διπλό το κακό). Η απάντηση στο «είναι δυνατόν να μεγαλώσει ένα παιδί με ομόφυλους γονείς;», αξίζει απαντήσεις στο ίδιο ύφος. Συγκεκριμένα, ξεπερνώντας τους χρωματισμούς και ιδεολογισμούς, είναι μάλλον λογικό να υπόθεσει κανείς ότι για ένα παιδί, είναι πιο σημαντικό για την ανάπτυξη του και την διαπαιδαγώγηση του, να μεγαλώσει έστω προσωρινά, με γονείς. Το φύλο παίζει δεν παίζει ρόλο, δεν αλλάζει την μοναδική πράξη, δηλαδή το να φροντίσεις ένα παιδί, κάνοντας λειτούργημα ουσιαστικά. Εντούτοις ο λόγος γύρω από το θέμα δεν σηκώνει πολλά επιχειρήματα απέναντι στο βωμό της ηλιθιότητας, του ρατσισμού και του μισαλλόδοξου λόγου.

Το κακό όσον αφορά το πλαίσιο και την εκ των προτέρων και εκ των υστέρων συζήτηση που έγινε και θα γίνει, είναι το «πόσο ψευτοχωριατίλα κουβαλά στον λόγο του ο Ελληνάρας;». Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τον Έλληνα που είναι κατά συνθήκη, ένας κλασικός τύπος homo universalis, ξέρει δηλαδή τα πάντα και μπορεί να τα κάνει όλα, από το να καταρρίψει τον νόμο της βαρύτητας, μέχρι να σου πει το μέλλον στο φλιτζάνι και να κάνει πολιτική και οικονομική ανάλυση μέσα από 5 λέξεις. Στο περίπου αυτό είναι ο Ελληνάρας ο οποίος αυτή την φορά δεν δημιούργησε κινήματα, χαλιναγωγήθηκε και οδηγήθηκε κατά του νόμου, αλλά προτάχθηκε σε μία σύστοιχη πλευρά με τον Έλληνα ψευτοσυντηρητικό βουλευτή. Αν ξεπεράσουμε την θεσμική υποκρισία, την κοινωνική υποκρισία, θα διακρίνουμε το κατά πόσο ενοχλητικό είναι να βλέπουμε ταλιμπανοτσαρλατάνους να ενοχλούνται από την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Από την άλλη, η ”υποκρισία” επιπρόσθετα πάει σύννεφο, αν συνυπολογίζοντας,  δούμε τον ντόρο που δεν έγινε με τον ιερέα που βίαζε την κόρη του και άλλες περιπτώσεις παρόμοιες στην Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Επιπρόσθετα, μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους, που όπως δείχνει και η ηλεκτρονική πλατφόρμα (σεξουαλικής πορνογραφίας) Pornhub με βάση τις προτιμήσεις των Ελλήνων, ότι στην κορυφή αυτών, είναι οι κατηγορίες lesbian, teen και anal. Δεδομένων αυτών, η πουριτανίλα μάλλον ζέχνει και υπεισέρχεται στο ανοιχτό πεδίου δημόσιου λόγου ΚΑΙ ΜΟΝΟ, εκεί δηλαδή που πρέπει να ενταφιασθεί.

* #Κανέναπαιδίσείδρυμα
*Το πλέον και κατά το μείζον εύλογο είναι να κλείσουμε όπως πάντα ποιοτικά, με το πρωτοσέλιδο της Ε.Ω, στον άπειρο γαλαξία της βλακείας.eleythrh-wra

Πηγή: Themetisproject.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *