Home >> Cooking >> Να σταματήσει το Yulin dog meat festival αμέσως!

Να σταματήσει το Yulin dog meat festival αμέσως!

Στην Κινά κάθε χρόνο διοργανώνουν ένα φεστιβάλ που σκοτώνονται περίπου 10,000 σκυλιά για το κρέας τους. Φέτος,αυτό το φεστιβάλ είναι στις 22 Ιουνίου ,πρέπει να σταματήσει πριν αρχίσει αυτό το άθλιο και βάρβαρο έθιμο. Η αλήθεια είναι ότι αντί οι άνθρωποι να αγαπούν τα ζώα πιο πολύ, τα βασανίζουν και τα ταλαιπωρούν σε όλο τον κόσμο σκοτώνοντας τα. Υποτίθεται ότι τα σκυλιά είναι τα πιο οικία ζώα στην ζωή μας και είναι τελείως απάνθρωπο να τα σκοτώνουν για το κρέας τους ή για οποιανδήποτε άλλο λόγο και ειδικά για την διασκέδαση τους.

Τελικά οι διαφορές των ζώων με πολλούς τους ανθρώπους είναι ότι αντί οι άνθρωποι να μαθαίνουν να ζουν πιο αρμονικά με τα ζώα, Τα εκμεταλλεύονται για όλους τους πιθανούς και απολύτως κατανοητούς σκοπούς.

H αλήθεια είναι ότι αυτά τα ζωάκια δίνουν τόση αγάπη στους ανθρώπους και συντρόφια και η ανταπόδοση μας είναι να τα τρώμε και να τα σκοτώνουμε;

Αυτό το φεστιβάλ δεν είναι σκληρό μόνο για τα ζώα αλλά και για τους ανθρώπους και τον αντίκτυπο που αφήνουν οι πράξεις τους στα μικρά παιδιά που θα δουν τις βαρβαρότητες και θα τις κάνουν μεγαλώνοντας. Η ντροπή είναι όλοι δικοί μας σε κάθε πράξη που κάνουμε σε κάθε ζωάκι η άνθρωπο όπως έχουμε δικαίωμα να ζούμε εμείς σε αυτό τον πλανήτη έχουν και αυτά ακόμα μεγαλύτερα δικαιώματα στην ζωή γιατί χρειάζονται την προστασία μας, όποτε ας αλλάξουμε τη ρότα των πραγμάτων για μια καινούρια αρχή.

Στον παρακάτω σύνδεσμο έχει τις λεπτομέρειες και το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα ζώα.

Ricky Gervais Speaks Out Against Chinese Dog Meat Festival

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *