μικρές απολαύσεις

    25th Μάιος 2018

    Η ωρίμανση της παλιοπαρέας

    Οδυσσέας Ελύτης, «ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΝ»   Είσαι νέος – το ξέρω – και δεν υπάρχει τίποτε. Λαοί,…
    30th Δεκέμβριος 2015

    Μιλφέιγ με λευκή σοκολάτα

    Η συνταγή έχει δύο βήματα, τα φύλλα του μιλφέιγ και την κρέμα . Για το φύλλο περνούμε δύο φύλλα σφολιάτας και τα…
    20th Δεκέμβριος 2015

    Συνταγή για μπράουνις

    Α’ ΜΟΙΓΜΑ 350 γρ.βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη αχνή 1 βανίλια 2 γρ. κανέλλα Β’ ΜΟΙΓΜΑ 160 γρ. κροκοί αυγού Γ’…
    10th Ιούλιος 2015

    ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, με γκαναζ φράουλα

    Σπιτική συνταγή με αποξέσματα ζαχαροπλαστείου Ξεκινάμε με το παντεσπάνι 600 γ. ζάχαρη 800 γ. αλεύρι 420 γ. νερό 600 γ.…
    7th Ιούλιος 2015

    ΠΑΝΑΚΟΤΑ

    Υλικά 1 L  Γάλα 240 g μαύρη η καστανή ζάχαρη 1 ξύσμα πορτοκαλιού 1 ξύσμα λεμονιού 30 g ζελατίνη 1…
    20th Ιούνιος 2015

    Να σταματήσει το Yulin dog meat festival αμέσως!

    Στην Κινά κάθε χρόνο διοργανώνουν ένα φεστιβάλ που σκοτώνονται περίπου 10,000 σκυλιά για το κρέας τους. Φέτος,αυτό το φεστιβάλ είναι στις 22…
    10th Ιούνιος 2015

    Cheese cake πραλίνας

    Υλικά βάσης: 200 γρ. πτιμπερ Παπαδοπούλου τριμμένο 90 γρ.. βούτυρο Λιωμένο (θερμοκρασία δωματίου) Υλικά κρέμας: 200γρ. Φιλαδέλφεια 130 γρ. πραλίνα…
    25th Μάιος 2015

    Πρόσκληση σε μία νέα πρόκληση

    Με ιδιαίτερη προσμονή, από αυτήν εδώ την ιδιαίτερα μικρή γωνιά του διαδικτύου,σας καλωσορίζουμε στο Legendary-news. Αρχικώς, ας τοποθετήσουμε το πλαίσιο εντός…
    Back to top button
    Close
    Close