Home >> Have Fun >> Μιλίτσα Τάσιτς: Έρχεται για να βάλει φωτιά εντός και εκτός «φιλέ»!

Μιλίτσα Τάσιτς: Έρχεται για να βάλει φωτιά εντός και εκτός «φιλέ»!

Η εντυπωσιακή Σέρβα Μιλίσα Τάσιτς (φωτογραφία) από τον Οκτώβριο θα σερβίρει πάνω από τα ελληνικά φιλέ και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη.

Η Μιλίσα Τάσιτς διατηρεί δεσμό με το νέο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Λούκα Βιλντόζα και έψαχνε ομάδα στην Ελλάδα για να φύγει από την Τουρκία και να συγκατοικήσει με τον Αργεντίνο στην Αθήνα.

Στη Θέτιδα Βούλας για γεωγραφικούς λόγους

Γι αυτό τον λόγο έριξε θεαματικά το κασέ της και το κόστος της μεταγραφής της έπεσε στα… τάρταρα. Η Σέρβα ακραία είχε προτάσεις από Αμαζόνες, Μαρκόπουλο και ομάδες της Pre League, ενώ έγινε και επαφή με τον Ολυμπιακό, αλλά συμφώνησε με τη Θέτιδα Βούλας. Η Θέτιδα είχε το γεωγραφικό πλεονέκτημα, αφού το ζεύγος θα μείνει στην Γλυφάδα, που είναι διπλά στην Βούλα. Η μετακίνηση της θα είναι μικρότερη των 15 λεπτών σε αντίθεση με την διαδρομή ως το Μαρκόπουλο και την Νέα Ερυθραία.

Η Θέτιδα Βούλας εξάλλου ανέβασε την οικονομική προσφορά της με μπόνους στόχων και από την στιγμή που ο Βιλντόζα θα πάρει 1.200.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό μόνο για τη νέα σεζόν, τα χρήματα της Τάσιτς δεν θα φέρουν την ευτυχία. Μέτρησε, λοιπόν, περισσότερο το γεγονός της εύκολης μετακίνησης και όχι οι καλύτερες οικονομικά προσφορές των άλλων συλλόγων.

Η Τάσιτς ανεβάζει τον πήχη

Με την Τάσιτς στην σύνθεση της η Θέτιδα Βούλας ανεβάζει ψηλά τον πήχη, αφού θα έχει πέντε ξένες και ακραίες θα παίζουν η Μερτέκη με μια εκ των Λόρενς Ματίας (ΗΠΑ), Μιλίσα Τάσιτς (Σερβία). Οι άλλες ξένες ακραίες είναι η Αμερικανίδα Λίζι Φλέμινγκ (κεντρική), η Γερμανίδα Ρίκα Μάασεκ (διαγώνια) και η Αμερικανίδα πασαδόρος Μάγκι Σπικς.

Σπουδές πάνω στα οικονομικά στην Αμερική

Η Μιλίσα Τάσιτς είναι μόλις 25 χρονών και έχει ύψος 1.85. Ήταν παίκτρια του Ερυθρού Αστέρα για χρόνια με προπονητή τον πρώην του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Όταν μετακόμισε στις ΗΠΑ για σπουδές πάνω στα οικονομικά, αγωνίστηκε στην ομάδα του κολεγίου της.

Φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Σερβίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στις εθνικές κορασίδων και νεανίδων. Την σεζόν 2003-2004 ταξίδεψε στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό της Merinos Volleyball. Πέρασε και από την Ρουμανία, από την Ντιναμό Βουκουρεστίου, συγκεκριμένα. Πέρσι έπαιξε βόλεϊ στην Τουρκία με την Γκαζιαντέπ, η οποία είναι ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Θα κάνει τη διαφορά

Η Μιλίσα Τάσιτς αναμένεται να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς πρόκειται για σπουδαία παίκτρια. Και θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει τον τίτλο της MVP σε αρκετούς αγώνες της Θέτιδας Βούλας.

Πάντως, τον τίτλο της MVP τον έχει κατακτήσει ήδη θα λέγαμε, αφού μιλάμε για την πιο ωραία αθλήτρια του καινούργιου πρωταθλήματος. Μια πραγματική κούκλα και δεν νομίζουμε να υπάρχει κάποιος που μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *